News Flash:

Medic de la Primiri Urgente, batut cu pumnii si picioarele de prietenul unui pacient. Agresorul, retinut

20 Februarie 2018
812 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu

Un medic din cadrul Compartimentului Primiri Urgente din Spitalul Mioveni, judetul Arges, a fost batut de prietenul unui pacient, doctorul fiind tranit la pamant si lovit cu pumnii si picioarele. Agresorul a fugit, insa politistii l-au gasit si retinut luni noaptea, transmite corespondentul Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Mioveni, medicul Daniela Jianu, a declarat, marti, corespondentului Mediafax, ca in UPU s-au prezentat doi barbati, un pacient care spunea ca a suferit un traumatism, si prietenul acestuia.

Medicul de garda l-a consultat si a constatat ca nu are semnele unui traumatism, iar in acel moment, barbatul care il insotea pe pacient s-a enervat si l-a agresat pe medic in cabinet, apoi pe holul spitalului. Conflictul a avut loc sambata seara.

“L-a lovit pe medic cu pumnii, cu picioarele, l-a trantit la pamant si apoi a lovit cu piciorul. Doctorul are acum leziuni la nivelul craniului, toracelui. Mi-a spus ca s-a dus sa scoata si certificat medico-legal. A scapat pentru ca au intervenit pacientii si Politia Locala, pentru ca imediat s-a sunat la 112”, a declarat Jianu.
Potrivit acesteia, imediat dupa incident agresorul a fugit.

“Medicul lovit mi-a spus ca si pacientul si apartinatorul au fost recalcitranti de la bun inceput si erau sub influenta alcoolului”, a mai spus purtatorul de cuvant al Spitalului Mioveni.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir, a declarat ca agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost retinut in timpul noptii de luni spre marti, fiind cercetat pentru loviri si alte violente comise asupra unui medic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)