News Flash:

Masca de fata care te scapa de COSURI, PUNCTE NEGRE si parul de pe fata. Costa FOARTE PUTIN!

17 Februarie 2018
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
masca impotriva punctelor negre

Petele si acneea creeaza probleme multor persoane. Nu doar adolescentii se confrunta cu aceste probleme ale pielii, ci si adultii. Iata cum poti face o microdermabraziune in casa, din doua ingrediente.

Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii. In timpul microdermabraziunii se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.

Potrivit specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.
Microdermabraziunea este un tratament la care apeleaza din ce in ce mai multe persoane care isi doresc un ten fara imperfectiuni.

Din pacate, acest tratament nu este la indemana tuturor, iar costurile sunt destul de ridicate. De asemenea, pentru a scapa definitiv de problemele tenului, sunt necesare mai multesedinte.

Chiar daca poate nu isi fac efectul inca de la prima utilizare, remediile facute in casa reusesc sa te scape de pete si de acnee. Cei care le-au folosit deja recomanda sa fie folosite in fiecare zi, timp de cateva zile. Efectele incep sa fie vizibile.
Iata cum se prepara unul dintre remediile care inlocuiesc microdermoabraziunea.

Ai nevoie de:
– bicarbonat de sodiu
– ulei de masline.


Cum se foloseste:
Se amesteca cele doua ingrediente pana se formeaza o pasta, de consistenta unei masti de fata. Se aplica pe zonele afectate si se lasa sa se usuce, timp de 10 minute.
Se clateste apoi cu apa calduta si se aplica o crema hidratanta.


Un alt tratament pe care il poti face acasa iti exfoliaza pielea moarta si poate fi folosit saptamanal. Ca si primul tratament, si acesta se prepara tot din doua ingrediente.

Combina doua picaturi de ulei de masline cu o lingura de zahar si una de miere si lasa masca pe fata ta timp de 15 minute. Dupa ce a actionat, spala-te cu apa rece pe fata, pentru o mai buna circulatie a sangelui.
 


tratamentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005940 (s)