News Flash:

Marius Tuca, atac dur la adresa Norvegiei

11 Ianuarie 2016
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
tuca
Motto: “Ce poate fi mai neverosimil decit realitatea?” (Dostoievski, in “Jurnal de Scriitor”)

Da, draga Norvegie! Si eu imi indoctrinez copilul! Si ca mine sint multi altii. Copilul meu stie Tatal NostruCrezul si Inger-Ingerasul meu de la un an si opt luni. Copilul meu e impartasit in fiecare duminica si sarbatoare. Copilul meu stie ca Sarbatoarea Craciunului nu e despre un mos gras care circula prin aer, tras de reni, e despre Nasterea Domnului, venirea Lui in trup pe Pamint. (Apropo, te-ai gindit vreodata, draga Norvegie, ce onoare ne-a facut Domnul ca S-a coborit printre timpitii de noi?)

Copilul meu stie sa-si faca cruce de cind a invatat ca are control asupra miinilor lui. Pe Maica Domnului o iubeste “de nu poate sa numere”, la fel si pe sfinti si pe ingeri.

La noi, in Romania, exista copii care tin post de la virste foarte mici. La noi, in Romania, copiii stiu sa se abtina de la un dulce daca trebuie sa se impartaseasca peste o ora. Stiu ca dupa o ora pot sa-l manince. Copiii cinta colinde la noi, in Romania, si nu se gindeste nimeni “muaaaama, ce indoctrinati sint copiii astia!”.

Draga Norvegia, sa ti se puna pata pe o familie de romani care-si creste copiii in duhul crestin, singurul, al Adevarului atit de mult, incit sa-i rupi din matca lor, sa-i dai printre straini, sa le furi dreptul suprem la Mama si la Tata! Iata adevaratulabuz!

Draga Norvegie, te acuz de abuz nu impotriva unei familii de romani crestini, te acuz de abuz impotriva Crestinatatii, te acuz de abuz impotriva Vietii siAdevarului, te acuz de abuz de prostie si ignoranta! Laicitatea ta e stupida si fara sens. Grija ta pentru copii e lipsita de subiect, e o pseudogrija, e ilara si subdimensionata.

Draga Norvegie, stiu ca nu l-ai citit pe Dostoievski, da’ lasa, ca l-am citit io si-ti fac un rezumat! In Jurnalul lui, Dostoievski scrisese un articol despre cum o bona fusese data afara din familia de al carei copil avea grija pentru ca stapina casei a surprins-o pe aceasta povestindu-i micutei despre Maica Domnului. Familia respectiva era dintre cele noi, vezi bine, dintre cele moderne, dintre cele care adoptasera repede Programul European de Laicizare, care nu e de ieri-de azi, e, iata, mult mai vechi. Sa intri cu bocancii intr-o familie de crestini, ba sa-i iei copiii si sa-i dai printre straini, pe motiv ca preocuparile ei nu se opresc la Imediat! Iata abuzul! Ce diferenta e intre tine si ISIS? Nici una! Sinteti ambii, la fel de intoleranti, de salbatici si redusi. Unde sint valorile europene in virtutea carora ai adus atita durere intr-o familie? Unde sint valorile tolerantei si diversitatii, pe care te bati cu pumnii-n piept ca le impartasesti? Unde e spiritul tau european? Ȋn ce se colt de lume traiesti? Ce carti ai citit?

Draga Norvegie, valorile Europei ii invata pe copiii tai ca imediatetea e tot ce exista si tot ce conteaza cu adevarat, pe cita vreme, aici, in partea asta de Europa, copiii nostri invata sa-si sublimeze imediatetea in spirit. Copiii nostri gindesc, copiii tai sint invatati sa manince. (Tot Dostoievski vorbea despre “copiii care gindesc versus copiii care maninca”). Nu stiu ce inseamna pentru tine Craciunul, dar mai ai timp, mai ai timp ca acum, de Craciun, sa refaci abuzul si sa reunesti familia Bodnariu.

Pentru ca nu ai, nu ai nici un drept asupra nimanui! Si pentru ca abia atunci abuzezi, cind vrei ca toata lumea sa-ti impartaseasca valorile.

Marius TUCA

norvegie indoctrinez tatal nostru crezul inger ingerasul meu abuz isis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.020609 (s)