News Flash:

Maria Marinescu a divortat!

22 Iunie 2015
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
maria marinescu2
Creatoarea de moda Maria Marinescu este o femeie libera. Ea a divortat de omul de afaceri francez Frank Colin, aflat intr-o inchisoare franceza.

Dupa aproape un an si jumatate de incertitudini, Maria Marinescu a divortat in sfarsit de fostul luptator din Legiunea Straina, francezul Frank Colin. Prin sentinta definitiva a Judecatoriei Sectorului 1, creatoarea de moda revine la numele de domnisoara.

Oficial, divortul este unul de comun acord, insa nu mai e un secret pentru nimeni ca ruptura dintre Maria si Frank a intervenit putin inainte ca ea sa intorduca actele de divort. Colin fusese arestat la Paris intr-un caz de trafic cu cocaina din Republica Dominicana. Tot ce isi promisesera in 2009, cand s-au casatorit in Franta era de-acum istorie.

Incarcerarea celui care parea un prosper om de afaceri, candva si garda de crop pentru personalitati franceze, a schimbat totul. La fel si ziua in care casa Mariei Marinescu din cartierul Primaverii a fost perchezitionata de politistii francezi si procurorii DIICOT. Ea s-a despartit de Frank si se va ocupa de cresterea lui Levin, baietelul lor de cinci ani. Tatal va trebui sa ii plateasca lunar pensie alimentara, mai putin de 250 de lei.

Tot prin sentinta de divort, Maria Marinescu a fost obligata sa isi duca baietelul la inchisoare, la Marseille, in vizita la tatal sau. La fiecare doua luni, cate trei ore. Numai asa, spune judecatorul, va putea fi pastrata legatura dintre tata si fiu.

Maria Marinescu s-a iubit in trecut si cu fotbalistul Cristian Chivu si a fost casatorita pentru scurt timp cu baiatul lui Ion Tiriac. Dupa despartirea de Frank Colin, creatoarea de moda a fost vazut si in compania fostului secretar general al guvernului Eugen Bejinariu.

maria marinescu legiunea straina frank colin divortul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004997 (s)