News Flash:

Cum va fi vremea in toata tara, saptamana viitoare

21 Iunie 2015
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea se va mentine racoroasa si ploioasa in unele locuri, saptamana viitoare, in mare parte a tarii. Astazi, 21 iunie, pe arii extinse vor fi averse cu fulgere sivant, fenomenele manifestandu-se in sudul, centrul si sud-estul tarii, local in vest si izolat in rest. In Oltenia, Muntenia, Transilvania si in Carpatii Meridionali si Orientali cantitatile de apa vor depasi izolat 15 - 20 l/mp, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 15 grade in depresiuni si 26 de grade in Dobrogea.

In Dobrogea si Baragan se anunta innorari si ploi in special dupa-amiaza si la inceputul noptii. Vor fi si fulgere iar maximele nu mai trec de 26 de grade Celsius. In Moldova sudica si in nordul Munteniei, norii se aduna si vor aduce averse cu fulgere si vant mai intens. Temperaturile scad cu 3-4 grade fata de ziua trecuta. In jumatatea nordica a Moldovei va ploua in mai multe reprize, dar va fi si soare. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar in zona de munte se pot stringe cantitati de apa de 15-20 l/mp. Maximele termice scad cu 4-5 grade fata de ziua trecuta.

Maine, mai ales dupa-amiaza, local in zonele de deal si de munte si izolat in celelalte regiuni vor fi ploi de scurta durata. Marti se anunta vreme in general frumoasa cu cer variabil. Pe timpul zilei vot fi ploi sporadice, iar noaptea va ploua local in vest si in nord-vest. Miercuri, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi ploi locale, iar in celelalte zone va predomina vremea frumoasa si doar izolat vor fi posibile averse. Temperaturile vor creste treptat in fiecare zi, iar miercuri vor fi intre 18 si 31 de grade Celsius.

vremea racoroasa ploioasa averse fulgere vant moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006864 (s)