News Flash:

Marea Britanie decide astazi daca paraseste sau ramane in UE. Prezenta la referendum, afectata de ploile torentiale de la Londra

23 Iunie 2016
928 Vizualizari | 0 Comentarii
brexit2
Cetatenii britanici decid joi daca Marea Britanie va ramane in Uniunea Europeana sau va parasi Blocul european. La referendum voteaza 46 milioane de cetateni britanici care locuiesc in tara si in state membre din Comunitatea Natiunilor din care fac parte state independente, foste colonii britanice.
UPDATE 15.00 Nigel Farage, liderul formatiunii nationaliste Partidul Independentei Marii Britanii (UKIP), a votat in localitatea Biggin Hill, o suburbie a Londrei. Nigel Farage este unul dintre liderii grupului politic favorabil iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana.
Prezenta la urne in referendumul din Marea Britanie ar putea fi afectata de ploile torentiale care se inregistreaza la Londra si in sud-estul tarii, informeaza Sky News.
Numeroase strazi au fost inundate, astfel ca transportul se desfasoara cu dificultate.
Pompierii din Londra au avut circa 300 de solicitari joi dimineata, cele mai multe pentru locuinte inundate si vehicule blocate in apa.
O persoana a semnalat ca un fulger i-a atins locuinta.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)