News Flash:

SOCANT! Fetita romanca violata si apoi inecata intr-o piscina, in Italia

22 Iunie 2016
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
piscina hotel
Sfarsit tragic al unei fetite romance din Italia. Copila de doar noua ani a fost gasita fara viata in piscina unui restaurant. Rezultatele autopsiei au aratat ca fata a fost violata, iar apoi inecata. Principalul suspect in acest caz este un roman. Cazul este acum in vizorul anchetatorilor, care au audiat 30 de persoane.

Maria a fost vazuta ultima oara in viata duminica seara, in jurul orei 19. Le spusese parintilor ca se duce in piata centrala a micului oras San Salvatore Telesino. Mai multi martori au vazut-o plecand in acea directie. Au lasat-o in zona pietonala, unde se juca cu copiii, in zona pietei Salvatore Pacelli. Practic acolo i-au pierdut urma.

O ora mai tarziu, tatal a plecat sa o caute. Vazand ca Maria nu e nicaieri, a alertat autoritatile. Dupa aproape doua ore de cautari, patronul unui restaurant a anuntat ca in piscina din dreptul localului se afla trupul fara viata al unui copil. Cand salvatorii au scos cadavrul din apa, tatal si-a recunoscut copila. Legistii au preluat trupul Mariei, iar politistii au inceput cercetarile la fata locului. Au observat ca hainele Mariei fusesera impaturite si lasate pe marginea piscinei. Langa ele, pantofii fetei.

Tragedia a provocat o unda de soc in oras. "O fetita foarte simpatica. O vedeam mereu jucandu-se cu ceilalti copii. O vedeam deseori si la Biserica, unde venea la slujbe", a declarat un localnic. Autopsia aratat ca fata a fost violata, iar apoi inecata. Un roman de 21 de ani este cercetat pentru moarte fetei, dar si pentru viol. Medicii au luat si probe toxicologice pentru a vedea daca copila a fost obligata sa consume alcool sau substante interzise inainte de tragedie.

sfarsit tragic fetite romance italia restaurant audiat 30 persoane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006131 (s)