News Flash:

Marcel Ciolacu face acuzatii incendiare: Pe piata energiei e o specula

16 August 2022
431 Vizualizari | 0 Comentarii
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune ca pe piata energiei se desfasoara o adevarata specula. Preturile de vanzare au crescut in mod nejustificat, iar cei care au cumparat energia de la producatori si acum o tranzactioneaza la preturi de  peste zece ori mai mari nu sunt impozitati in niciun fel.

"Sa vedem abordarea pentru anul viitor, cand 75% din energie nu este vanduta. Sunt aceste doua abordari, cand energia este vanduta si cand nu este vanduta la anul si mai este abordarea in ceea ce priveste supraimpozitarea producatorilor, dar acestia au vandut energia cu 200 -300 de lei, iar aceasta se vinde cu 4.000 de lei. Vom costata la finalul anului ca Romania a consumat cat a produs.

Eu nu consider corect total in afara de aceasta diferenta imensa de pret, de specula, care este neimpozitata asa cum sunt producatorii. Statul roman da certificate verzi pentru energia verde, cum sa dam certificate verzi iar energia verde produsa in Romania trebuie sa o exportam. Sunt niste lucruri bizare. (...) La 1 septembrie vor intra in vigoare masurile (compensari de preturi si masuri sociale) si eu le vad pe termen mai lung, pana in 2025", a declarat Marcel Ciolacu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004993 (s)