News Flash:

Manelistul Culita Sterp, implicat intr-un accident rutier: a fugit de la locul faptei si a fost depistat baut de politisti

17 Noiembrie 2022
270 Vizualizari | 0 Comentarii
Culita Sterp

In cursul noptii, in jurul orei 02.00, politistii rutieri au fost sesizati pentru a interveni in urma producerii unui accident rutier, in care au fost implicate doua autoturisme, la intersectia strazii Eroilor cu Piata Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Surse judiciare sustin ca manelistul Culita Sterp ar fi fost implicat in accident. El ar fi comis accidentul si ar fi fugit de la locul faptei, fiind depistat ulterior baut.

Conform cercetarilor preliminare, impactul ar fi avut loc intre autoturismul condus de un barbat, in varsta de 30 de ani, din judetul Hunedoara si un autoturism la volanul caruia se afla un barbat, de 32 de ani, din judetul Cluj.

In urma evenimenului rutier, conducatorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicala pentru investigatii de specialitate, insa nu a ramas internat, in cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicand rezultat negativ.

„Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto in varsta de 30 de ani nu ar fi ramas in zona respectiva, fiind ulterior identificat de politisti. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat, barbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicala. In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, in cadrul anchetei urmand a fi stabilite cu exactitate conditiile in care a avut loc evenimentul rutier”, transmite Politia romana.

„In 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs intre doua autoturisme, in Cluj-Napoca, intersectia Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detasamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere si descarcerare si un echipaj de terapie intensiva mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victima, barbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanta SMURD, constienta si cooperanta”, a transmis ISU Cluj.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005659 (s)