News Flash:

Mama premierului Ponta: Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate

8 Martie 2015
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, sustine ca nu are nicio legatura cu firma ginerelui sau, Iulian Hertanu, si ca nu cunoaste activitatea pe care acesta o desfasura, ea spunand ca intregul scandal il are ca tinta pe premier si ca daca l-ar putea convinge, l-ar ruga sa demisioneze.
Cornelia Naum a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca intregul scandal in care a fost implicata dupa arestarea ginerelui sau, Iulian Hertanu, il are ca tinta pe premier.
Mama premierului a vorbit si despre momentele prin care a trecut odata cu audierea sa la DNA Ploiesti, in calitate de martor in dosarul in care este arestat ginerele sau, Iulian Hertanu, spunand ca discutiile s-au limitat la problemele firmei sale.
"Nu am avut niciodata niciun fel de emotii in legatura cu intalnirea cu procurorul. Am avut o oarecare teama de intalnirea cu presa. (...) Am simtit jena de a fi privit 40 de minute incontinuu, cu aparatele lipite de geam", a declarat mama premierului Ponta, spunand ca a incercat sa evite orice discutie directa cu junalistii, avand impresia ca va sari pe ea "un stol de pasari".
Mama premierului a mai spus ca, in ziua in care ginerele sau a fost ridicat de acasa, la firma de contabilitate Exfin 2000 SRL, pe care o detine impreuna cu fiica sa, a avut loc o perchezitie si au fost ridicate toate calculatorele si documentele, fara a fi gasit vreun document care sa aiba legatura cu firma Grossman.
Ea a explicat ca a infiintat aceasta firma de contabilitate in anul 2000, cand a iesit la pensie si cand Victor Ponta "abia intrase in paine ca procuror", si ca nu a avut nicio legatura cu firma Grossman.
Mama premierului a mai spus ca nu intelege de ce a fost chemata in fata procurorilor, in calitate de martor, in dosarul in care este arestat ginerele sau, din moment ce nu a vazut niciun document al firmei S.C. Grossmann Engineering Group si nu a avut niciodata nicio legatura cu aceasta societate.
Aceasta a mai spus ca este constienta de efectul pe care acest dosar il poate avea asupra imaginii lui Victor Ponta si ca, daca l-ar putea convinge, l-ar ruga sa demisioneze.
"Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate. Asta presupun. (...) Daca as avea putere sa-l conving maine sa plece din aceasta functie, sa vad cum se descurca in aceasta situatie in care suntem in ziua de azi, si economica, chiar si politica, l-as convinge sa plece, insa nu e un copil mic. De mult timp nu mai face ce spune mama", a declarat Cornelia Naum. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005286 (s)