News Flash:

Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

6 Martie 2015
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Robert Cazanciuc
Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT, adaugand ca va face toate demersurile ca in fruntea acestei structuri sa fie numit "cel mai bun procuror".
Declaratia a fost facuta de ministrul Justitiei dupa participarea la prezentarea bilantului de activitate a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).
Robert Cazanciuc a afirmat, in contextul in care in prezent se depun candidaturi pentru conducerea DIICOT, ca se va consulta, "cu siguranta", cu presedintele Klaus Iohannis, inainte de a-si prezenta propunerea pentru viitorul sef al DIICOT.
Intrebat daca va cere informatii de la SRI, pentru a fi preintampinate cazurile precum cel al Alinei Bica, Robert Cazanciuc a spus ca va face "toate demersurile legale, in asa fel incat la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror".
Robert Cazanciuc a facut apel sa se inscrie pentru ocuparea functiei de sef al DIICOT toti procurorii care cred ca au experienta, maturitatea si integritatea sa conduca aceasta structura.

diicot robert cazanciuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008151 (s)