News Flash:

„Mama mi-a interzis sa ma mai intalnesc cu tine. Iarta-ma! Te iubesc si te voi iubi mereu…” i-a scris ea in 1954. Si de atunci nu s-au mai vazut. 63 de ani mai tarziu, un strain a gasit pe strada un portofel vechi si asa a inceput totul…

18 Aprilie 2018
1379 Vizualizari | 1 Comentarii
mama

Un barbat din SUA a gasit pe strada un portofel in care, desi nu era niciun act de identitate, se afla o suma insemnata de bani.

Portofelul mai continea si o mica scrisoare pe care abia se mai putea distinge numele celui care o trimisese.

Citind, a aflat ca scrisoarea a fost scrisa in anul 1954, si era extrem de emotionanta. ,,Draga Michael, Mama mi-a interzis sa ne mai intalnim. Iarta-ma! Trebuie sa stii ca te iubesc si te voi iubi mereu. Anna”, scria pe biletel.

Cel care a gasit portofelul a decis sa o caute pe cea care redactase scrisoarea, dar pentru ca nu avea adresa a fost nevoit sa se intereseze la posta si, astfel, a aflat numarul de telefon.

In momentul in care a sunat la numarul respectiv si a intrebat de Anna, a aflat ca vorbeste de fapt cu fiica ei si ca Anna este internata intr-un azil de batrani.

Barbatul a mers la azil si i s-a dat voie sa o viziteze pe Anna, iar in momentul in care i-a aratat scrisoarea, femeia i-a povestit emotionata ca numele barbatului este Michael Goldstein si ca i-a scris aceasta scrisoare cand avea 16 ani.

Anna l-a mai rugat pe cel care a gasit portofelul si sa ii spuna lui Michel, daca il va gasi, ca ea nu s-a casatorit niciodata si ca a continuat sa il iubeasca intreaga ei viata.

Iesind din azil, omul a aflat de la gardianul de la poarta faptul ca il cunoaste pe acel Michael, care locuia chiar in cealalta parte a azilului.

Gardianul, impreuna cu barbatul, au mers la Michael, i-au povestit ca i-a fost gasit portofelul, dar ca au gasit-o si pe Anna!

Batranul a fost emotionat pana la lacrimi ti le-a explicat ca nici el nu s-a casatorit in tot acest timp, continuand sa o iubeasca pe Anna.

Dupa doar trei saptamani, acesti indragostiti de o viata s-au casatorit si si-au incununat iubirea care le-a fost interzisa in tinerete.

Femeia avea 52 de ani a aflat abia la batranete ca traise o viata in minciuna. Parintii ei luasera cu ei in mormant un secret care a distrus-o. Uite ce-i facusera fiicei lor toata viata

In anul 1965, Donna Pavey din Kingsland, SUA, a renuntat la fiica sa, Sharon Glidden, si a dat-o spre adoptie chiar dupa nastere. Iata ce a declarat Glidden pentru ABC NEWS:

,,Simt ca am trait toata viata pentru moemntul in care mi-am cunoscut adevarata mama. A fost ceva mai mult decat orice as fi putut visa pentru ca eu nu am simtit niciodata ca am apratinut aici, alaturi de cei pe care ii credeam parintii mei.

Cu ea a fost o legatura imediata. Acum nu o sa-i mai dau drumul niciodata”.

Abia la 52 de ani femeia a ajuns sa isi cunoasca adevarata mama, cu numai doua zile inainte abia aflase ca e adoptata.

Glidden a descoperit recent ca parintii adevaratei sale mame au obligat-o sa renunte la ea la varsta de 18 ani fiindca credeau ca e prea tanara pentru a creste un copil singura.

Din fericire ea a fost adoptata de un cuplu dragut, Glidden a ales meseria de asistenta si a avut grija de parintii ei adoptivi pana la moartea acestora in 2007 si 2011.

Cat despre mama ei adevarata, aceasta spune ca a dorit-o inca de cand a conceput-o si ca ii multumeste lui Dumenzeu pentru ca a avut grija de copilul ei.

Femeii nu i s-a spus ca e adoptata, a aflat abia in ziua mortii parintilor adoptivi. Ea a devenit curioasa referitor la radacinile ei, asa ca a trimis o proba de ADN unui site care se ocupa de aflarea stramosilor. Asa a descoperit adevarul socant care ii fusese ascuns toata viata.

Dupa ce a aflat adevarul si-a sunat matusa, aceasta i-a zis: ,,Da, draga, ai fost adoptata”. Apoi a urcat in masina, a facut un drum de 4 ore si si-a intalnit mama naturala care a declarat: ,,Am imbratisat-o si nu-i mai puteam da drumul, era atat de frumoasa!”.

Acum femeia de 52 de ani stie de unde venea acel sentiment indescriptibil de ,,tristete, de parca ceva lipsea mereu”. Iata ca in cele din urma e adevarat ca ,,sangele apa nu se face”, iar legatura dintre mame si copiii lor trec dincolo de spatiu si timp!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

insinee  | #52586
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006234 (s)