News Flash:

Made in... Oltenia: Cea mai originala trecere de pietoni din lume - FOTO

10 Martie 2016
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
trecere pietoni
Oltenii din Corabia sparsera toate recordurile in materie de traversat strada. Pe drumul de doar 800 de metri care trece prin fata mandrei cetati Sucidava fura trasate 12 treceri de pietoni, in mai toate directiile la care v-ati putea gandi, mai putin in forma de spirala.
Unele pornesc dintr-un gard si se termina in altul, in timp ce altele merg cu calatorul, adica de-a lungul drumului. Autoritatile locale sunt tare fericite de cum arata locul, mai ales ca proiectul a fost platit in buna masura de Uniunea Europeana (cum altfel?), informeaza Digi24.
Unele "zebre" sunt chiar la capat de ulita, pe unde nu circula nimeni fiindca in zona nu sunt decat 2-3 case. Un localnic mai hatru a gasit si explicatii, spunand ca trecerile au fost facute "ca sa fie facute" sau ca edilii locali "sa mai ascunda niste bani", iar altul a comentat: "Bataie de joc! Asta este Romania...".
De departe, insa, cel mai glumet este patronul firmei care a trasat zebrele pe asfalt. "Eu le pot sterge si le pot face din nou, dar eu stiu ca s-a respectat un proiect", a explicat Mircea Ungureanu.
Singurul care nu intelege unde-i problema este Iulica Oane, primarul orasului Corabia.
"S-a imbunatatit accesul, ati vazut ca s-a asfaltat drumul, aleile pietonale, diverse facilitati", a enumerat domn' Iulica, luat la intrebari de jurnalisti.
Stam stramb si ne intrebam drept, in dulce grai oltenesc: Oare cel care facu proiectul avu o bungineala pe ochi? Sau poate muncitorii dadura pe gat o bradoaica de zaibar inainte sa se apuce de treaba?

unele zebre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005216 (s)