News Flash:

Madalina Pamfile a parasit capitala Banatului

5 Iulie 2016
1507 Vizualizari | 0 Comentarii
1
Daca vara trecuta radia de fericire si intra in randul femeilor maritate, acum Madalina Pamfile se pregateste de divort, ea si afaceristul timisorean urmand sa semneze actele la notar.
Nu aduce anul, ce aduce ceasul! In loc de nunta si botez, cum isi dorea sa se intample peste un an sau doi , “eleva lui Mazare” va fi din nou o femeie libera si fara obligatii. De dragul sotului, tanara renuntase la distractiile nocturne, transformandu-se intr-o femeie de casa. Iata ca neintelegerile dintre ea si Alin s-au accentuat, iar destramarea familiei este doar o chestiune de timp.
“Eu si Alin urmeaza sa divortam la notar. Am ajuns aici de comun acord. Pe noi ne-a legat o poveste frumoasa de iubire, doar ca am fost prea tineri sa stim sa tinem de ea…Amandoi regretam ca am ajuns in acest impas. Vom divorta la notar zilele urmatoare”, a declarat, pentru Libertatea, Madalina Pamfile.
Ruptura a survenit in urma cu o saptamana, iar bruneta sustine ca nu a existat o persoana care sa le fi deteriorat relatia. “Atat eu cat si el suferim si speram ca am invatat o lectie”, a adaugat Pamfile. Intre timp Madalina a revenit in Bucuresti, unde isi ocupa timpul liber cu prietenele ei, iar inca sotul ei la ramas la Timisoara. „De impacat nu se stie niciodata, doar Dumnezeu poate uni si impaca doi oameni. Restul sunt trecatoare”, a precizat ea, demonstrand ca a renuntat la ideea de a-si mai face planuri si preferand sa se lase surprinsa de destin.
Anul trecut, Madalina Pamfile a uimit pe toata lumea in momentul in care a postat imagini de la Starea Civila, unde ea si iubitul ei, Alin, au semnat certificatul de casatorie.
Madalina Pamfile a ajuns sub lumina reflectoarelor in urma unei presupuse relatii cu Radu Mazare, scrie libertatea.ro.

vara timisorean sotului alin libertatea madalina pamfile casatorie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006082 (s)