News Flash:

La aproape sase ani de la moartea Madalinei Manole, tatal cantaretei a facut parastas chiar de ziua lui

5 Iulie 2016
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 mada1
Parintii Madalinei Manole au comemorat-o pe artista la aproape 6 ani de la socanta ei disparitie. Acestia spun ca au ales sa facaparastasul mai devreme, din dorinta de a evita scandalurile cu fostul ginere, chiar daca ziua parastasului s-a suprapus cu ziua de nastere a lui Ion Manole, tatal cantaretei. «Asa a fost sa fie! In loc sa vina Madalina la mine, sa ma sarbatoreasca, vin eu la cimitir… sa-i fac pomana. Sunt aproape sase ani de cand nu mai este. Sase ani care au trecut greu, durerea este la fel de mare ca atunci. Mi-e dor de fata mea, dar mi-e dor si de copilul ei, pe care nu l-am vazut deloc. Poate cand va creste, cine stie, va dori sa ne cunoasca», ne-a spus Ion Manole, la mormantul Madalinei din Cimitirul Bolovani din Ploiesti.

Parastasul de sase ani a strans doar cateva rude la mormantul Madalinei Manole. Nu a lipsit fratele cantaretei, dar nici nepotul ei. Mihai, care in scurt timp va implini 18 ani, a ramas alinarea sotilor Manole. «Am ajuns sa traim pentru el! El ne tine in viata. Ne vedem zilnic, vorbim. Nu stiu ce ne-am face daca nu ar fi el», ne-a declarat Eugenia Manole, mama Madalinei Manole. Sentimentele sunt reciproce! Mihai, elev in clasa a XI-a la un liceu tehnic din Ploiesti, spune ca isi aminteste cu drag de matusa lui, Madalina, sora tatalui sau. «Imi amintesc multe despre Madalina, chiar daca eram copil atunci. Ma gandesc des si la varul meu, pe care sper sa-l cunosc vreodata. Cat despre bunici, imi doresc sa traiasca peste 100 de ani si sa-mi creasca si mie copiii», a marturisit Mihai, nepotul Madalinei Manole.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de nastere, cantareata fiind gasita moarta de catre sotul ei, in locuinta lor din Otopeni. Ca sa-si puna capat zilelor, artista a inghitit un flacon de Furadan.

Galerie Foto

mada2
madalinei manole parastasul cimitir mormantul sinucis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008602 (s)