News Flash:

Madalin Voicu nu poate fi arestat. Deputatii au respins si a doua solicitare a DNA

17 Februarie 2016
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
madalin voicu
Deputatii au respins miercuri si solicitarea DNA privind arestarea deputatului PSD Madalin Voicu, rezultatului fiind de 158 voturi "impotriva" si doar 103 "pentru", potrivit unor surse. Nicolae Paun poate fi retinut. Deputatii urmeaza sa decida si asupra cererii de arestare
Deputatii au incuviintat, miercuri, solicitarea DNA de retinere a deputatului Partidei Romilor Nicolae Paun, urmand sa se pronunte si asupra cererii procurorilor de arestare preventiva a acestuia.
Decizia a fost luata cu 128 voturi "pentru", 78 "impotriva" si 20 de voturi au fost anulate.
Deputatii urmeaza sa decida si asupra cererii de arestare preventiva a deputatului Nicolae Paun, care este anchetat pentru trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii si deturnare de fonduri, in acelasi dosar pentru care social-democratul Madalin Voicu a primit un vot favorabil din partea Camerei.
Nicolae Paun nu a fost prezent miercuri in plen pentru a-si sustine cauza, el fiind absent si de la votul din Comisia juridica.
Madalin Voicu nu poate fi arestat
Deputatul PSD Sorin Iacoban a anuntat oficial in plenul Camerei ca cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Madalin Voicu nu a intrunit numarul de voturi necesare, fiind respinsa.
Din cele 261 de voturi valabil exprimate, 103 au fost "pentru" si 158 "impotriva" solicitarii DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Madalin Voicu, a declarat deputatul Iacoban.
Potrivit procesului verbal incheiat de Comisia de numarare a voturilor, 277 de deputati au fost prezenti, 261 de voturi au fost valabil exprimate si 5 voturi au fost anulate.
Plenul a respins si solicitarea DNA de retinere a deputatului PSD.
Madalin Voicu a refuzat sa comenteze votul favorabil pe care l-a primit din partea Camerei Deputatilor.
"Nu vreau sa comentez. Va rog sa ma intelegeti. Nu voi mai vorbi despre justitie in public", a spus Voicu.
Deputatii voteaza, la aceasta ora, cererea de retinere si arestare a deputatului Nicolae Paun, anchetat in acelasi dosar, pentru trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii si deturnare de fonduri.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005153 (s)