News Flash:

Loredana Chivu este insarcinata? Cum a reactionat focoasa blondina dupa ce a fost asaltata cu mesaje din partea fanilor

18 Ianuarie 2022
500 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana chivu

Loredana Chivu a fost una dintre cele mai sexy asistente TV de la noi. Blondina, impreuna cu prietena ei, Ana Mocanu au format cel mai dorit duo de dansatoare. Cele doua au devenit faimoase dupa ce au ocupat scaunul pacatos din emisiunea lui Capatos, dar si dupa ce au inceput sa apara din ce in ce mai mult in videoclipurile manelistilor. Acum, ambele s-au retras din lumina reflectoarelor si au inceput sa faca bani frumosi din online.

LoredanChivu are mii de fani pe Instagram. Blodina tine foarte mult la comunitatea ei si nu este de mirare ca isi rasfata mereu fanii cu cele mai sexy poze. Recent, urmaritorii fostei asistente au fost bagati in ceata de una dintre imaginile de pe profilul Loredanei. Vedeta a inceput sa se afiseze cu haine largi si se pare ca a luat si cateva kilograme in plus. Asta a fost suficient pentru ca fanii sa creada ca fosta asistenta este mamica. In timp ce unii s-au grabit sa o felicite, altii au criticat-o pentru ca a ales sa tina totul pentru ea. Loredana a fost deranjata de atitudinea fanilor ei, mai ales ca multi dintre ei stiu ca blondina are probleme de sanatate si nu poate ramane insarcinata. 

„Nu sunt insarcinata! Sarcina nu este un lucru cu care sa glumesc sau sa o tin ascunsa. Nu as face asta niciodata! Cumva, mi se pare ca oamenii sunt ignoranti pentru ca se stie de problemele mele de sanatate si in perioada asta nu am cum sa raman insarcinata. Pe mine ma loveste unde ma doare! Imi doresc din totdeauna sa am un copil, sa am o familie! Si tocmai fiind in aceasta situatie neplacuta, nu vad rostul mesajelor pe care le primesc. Mai ales ca au fost si mesaje in care sunt acuzata ca tin ascunsa sarcina, dar, si daca ar fi sa se intample asta, e alegerea fiecarei persoane daca vrea sa faca public un asemenea detaliu intim”, a dezvaluit Loredana Chivu pentru cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005902 (s)