News Flash:

Lora reaprinde razboiul cu Doinita Oancea. I l-a suflat sau nu de sub nas pe Ghenu?

26 Octombrie 2021
529 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora Doinita

Pentru cei care nu stiu deja, Lora si Doinita Oancea, actrita din telenovele de pe acasa au fost mereu la cutite. Asta pentru ca Doinita a spus peste tot ca Lora i l-a furat pe Ghenu in ciuda faptului ca erau prietene. Lora nu a avut deloc ocazia pana acum sa isi spuna punctul de vedere, dar in podcast la Maruta a dechis cutia Pandorei si a spus cum au stat, de fapt, lucrurile dintre ea, Doinita si Ghenu.

Lora a trait mult timp cu eticheta de persoana care i-a furat iubitul celei mai bune prietene. Doinita Oancea nu a facut nimic altceva decat sa accentueze ideea ca Lora i l-a suflat pe Ghenu si ca s-a folosit de etapa grea prin care trecea pentru a-l impresiona. Lora si Ghenu sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, iar dupa testul de la Asia Express, clar nu ii mai poate desparti nimeni. Acum, invitata in podcastul lui Maruta, Lora a decis sa puna punctul pe ”i” si sa explice care a fost, de fapt, relatia dintre ea si Doinita Oancea.


”Eu nu aveam cum sa ma apar. Ca eram la Antena 1, dar eram atacata la Kanal D. Fiecare reactioneaza la durere. Mi-am pastrat cat de cat creierii si nu am inceput sa scot eu armele. M-am mai intalnit cu ea la vreo doua evenimente. Nu vorbim daca ne vedem. E foarte greu.” a inceput Lora. (…) ”Daca maine Ionut se indragosteste de o prietena de-ale mele, eu niciodata nu o sa fiu omul care sa loveasca in cineva care s-a indragostit de altcineva. Nu, ea nu a fost prietena mea. Cand ea a spus ca nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea tarziu, cand deja raul a fost facut”, a spus Lora.


”Eu atunci eram divortata. Intr-adevar, e o chestie acolo, care inca ma deranjeaza. Simt ca mi s-a facut o super mare nedreptate, ca oamenii se intalnesc, se inteleg, se despart, o iau de la capat cu alte persoane si ca asta este fix treaba lor.Oamenii trebuie sa inteleaga ca cine plange primul, are dreptate. Daca plangi la televizor si plangi primul, ai dreptate. Am o relatie senzationala cu Ionut. Nimic nu se construieste pe inselatorie”, a continuat Lora. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004771 (s)