News Flash:

Liviu Varciu a vorbit pentru prima data la TV despre drama care il va urmari toata viata. „De atunci, am devenit mult mai sensibil”

19 Ianuarie 2022
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu jfif

Liviu Varciu si-a obisnuit fanii ca fiind mereu o persoana cu zambetul pe buze, o persoana careia ii place sa ii inveseleasca si pe cei din jurul lui. Totusi, in spatele zambetului si al glumelor se afla o drama pe care, pana acum, a ales sa o tina departe de ochii curiosilor. Totusi, intr-un moment de maxima sinceritate si vulnerabilitate, Liviu a povestit totul in emisiunea lui Nea Marin.

Liviu Varciu si Nea Marin se comporta ca tata si fiu, iar acum, totul are sens. Prezentatorul de la „Pretul cel bun” a declarat ca a trecut prin momente triste care l-au marcat pe viata. Vedeta le-a povestit fanilor ca in 2009 si-a pierdut fratele in urma unui accident rutier, iar anul trecut, din pacate, a ramas si fara tata.

Liviu Varciu are o relatie foarte apropiata cu Nea Marin, iar prezentatorul TV il considera un adevarat parinte. In cadrul emisiunii, Nea Marin i-a oferit lui Liviu Varciu un tort, iar acesta a izbucnit in lacrimi si a transmis un mesaj emotionant.

“Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodata in viata mea. Il iubesc pe Barbu ca si cum e tatal meu, pentru ca eu mi-am pierdut tatal anul asta si a fost un an mai greu pentru mine si pentru ai mei. Avandu-l pe Nea Marin aproape…Treci mai usor peste niste lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 si frate-miu era pe 21”, a marturisit Liviu Varciu, in cadrul unei emisiuni TV la Antena 1.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005594 (s)