News Flash:

Liviu Mihaiu, guvernator al Deltei pentru cinci luni: "Nu am stiut si nici participat la acea pretinsa tranzactie pe spezele numirii mele"

29 Iulie 2016
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu mihaiu
Liviu Mihaiu, fost guvernator al Deltei Dunarii in perioada 2008-2009, a precizat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu a stiut de presupusa tranzactie referitoare la numirea sa in functie, explicatiile venind in demararii unei anchete de coruptie.
"Ma bucur ca am fost guvernatorul Deltei Dunarii timp de aproape cinci luni (2008-2009) si ca printre masurile pe care le pot pune pe masa azi sunt: interzicerea vanatorii, regulamentul de urbansim si constructii in Delta Dunarii, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fara precedent asupra braconierilor. NU am stiut si nici participat la acea pretinsa tranzactie pe spezele numirii mele ca guvernator. Probabil ca am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (si) pe seful Camerei Deputatilor la mana. Daca e sa intram in alt registru, sunt "onorat" ca "transferul" meu a avut o asemenea cota, dar sunt ingrozit ca unul dintre cei mai buni/onesti guvernatori ai Deltei Dunarii (ma iertati emoticon smile:) ), a ajuns in fruntea Deltei Dunarii printr-un asemenea act de coruptie la un asemenea nivel. Nimeni dintre cei implicati in acest scandal "sud-american" NU m-a sunat vreodata sa-mi ceara ceva! Pentru simplul motiv ca astea au fost conditiile pe care le-am pus guvernului Tariceanu pentru a accepta postul. Justitia sa-si faca (toata) datoria!", a scris Liviu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

liviu mihaiu facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)