News Flash:

Liviu Dragnea, la DNA

13 Iunie 2016
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie unde este audiat in dosarul in care este cercetat pentru instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual, cauza in care este cercetata si fosta lui sotie, Bombonica Prodana.
Presedintele PSD nu a facut declaratii in momentul in care a ajuns la DNA, precizand doar ca prezenta lui la sediul parchetului este "un cadou pentru cineva". Liviu Dragnea a fost nevoit sa astepte cateva minute la intrarea in sediul institutiei, intrucat se formase coada la filtrul unde se face verificarea celor care merg la audieri.
Potrivit procurorilor, "in perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Dragnea Nicolae Liviu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv de presedinte al organizatiei judetene a unui partid politic, cu intentie, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman sa isi incalce atributiile de serviciu prin mentinerea in functie si implicit plata drepturilor salariale pentru doua angajate ale aceleiasi institutii. In realitate cele doua persoane si-au desfasurat activitatea la sediul organizatiei judetene Teleorman a partidului politic al carui presedinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urma".
Astfel, precizeaza DNA, persoanele angajate formal au primit in total 91.362 lei precum si operarea in carnetul de munca a vechimii in munca corespunzatoare.

bombonica prodana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)