News Flash:

Liviu Dragnea isi lanseaza candidatura astazi, sustinut de peste jumatate dintre filialele PSD

27 Septembrie 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, isi lanseaza duminica, la Alexandria, candidatura la sefia partidului, fiind in acest moment sustinut de cel putin 26 de filiale, si avandu-l contracandidat doar pe senatorul Daniel Savu, dupa retragerile lui Robert Negoita si Serban Nicolae.
Liviu Dragnea va participa, duminica, de la ora 11.00 , la Conferinta Extraordinara a Organizatiei Judetene Teleorman, in cadrul sedintei urmand sa isi anunte oficial intrarea in cursa pentru sefia PSD.
"As putea spune ca nu se mai pune problema <<daca>>, ci se pune problema <<cand>> (voi face anuntul - n.r.). Duminica, la Conferinta Judeteana de la Teleorman, voi face anuntul. Cred ca acest anunt trebuie facut in organizatia din care am facut parte si din care fac parte si din care voi face parte intotdeauna si in judetul pe care il iubesc foarte mult", a spus Dragnea, miercuri.
Dupa aceasta declaratie, 19 organizatii judetene ale PSD au anuntat oficial, prin comunicate de presa, ca il sustin pe Liviu Dragnea la sefia partidului, in urma unor decizii luate in forurile locale de conducere. Este vorba despre Salaj, Hunedoara, Buzau, Arges, Bihor, Olt, Sibiu, Gorj, Galati, Alba, Constanta, Maramures, Satu Mare, Suceava, Calarasi, Bacau, Caras-Severin, Arad siTimis.
Mai mult, alte sase organizatii au adoptat, la randul lor, decizii de sustinere pentru Liviu Dragnea, liderii locali anuntand, pe diverse canale ca recomandarea lor pentru membrii PSD este sa il voteze pe actualul lider interimar al partidului. Acestea sunt Mehedinti, Dambovita, Braila, Giurgiu, Vaslui si Dolj.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006189 (s)