News Flash:

Liber la distractie! Chartere catre Creta, Rohodos si Zakynthos, de pe Aeroportul International Timisoara

11 Februarie 2015
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
Oficialii Aeroportului International Timisoara au anuntat, marti, noi curse charter din acest an catre destinatii de vacanta preferate de timisoreni.
Este vorba de trei destinatii noi de curse charter - Creta (Heraklion), Rhodos si Zakynthos – insa oficialii Aeroportului International Timisoara spun ca in lunile urmatoare si alti tour-operatori vor anunta destinatiile de vacanta accesibile in aceasta vara cu avionul, direct din Timisoara. In plus, agentiile de turism ofera deja si destinatiile din Spania - Palma de Mallorca si Costa Brava cu zboruri de linie care opereaza pe Aeroportul din Barcelona.
Primul zbor charter care va incepe in aceasta vara va avea destinatia Creta – Heraklion. Zborurile vor avea loc de doua ori pe saptamana – in zilele de marti si miercuri. Primele zboruri vor fi operate in zilele de marti de compania Blue Air cu aeronave de tip Boeing 737 si vor incepe in 26 mai cu orarul: decolare Timisoara: ora 13.15 – aterizare Heraklion: 15.30.
Zborurile operate in zilele de miercuri de compania Aegean Airlines vor incepe din 10 iunie, cu decolare din Timisoara la 20.20 si aterizare in Heraklion la 22.05. Cursele vor fi efectuate cu aeronave de tip Airbus A320.
Tot de la sfarsitul lunii mai vor incepe si cursele charter catre Rhodos. Zborurile vor incepe in 29 mai si vor avea o frecventa saptamanala, in fiecare zi de vineri, cu decolare Timisoara, ora 14.35 – aterizare in Rhodos, ora 16.50. Cursele charter vor fi operate de compania Blue Air, cu aeronave tip Boeing 737.
Primul zbor charter cu destinatia Zakynthos va incepe in 8 iunie. Zborurile vor avea o frecventa saptamanala, in fiecare zi de luni, cu decolare Timisoara, ora 19.00 – aterizare in Zakynthos, ora 20.45. Cursele charter vor fi operate de compania Aegean Airlines, cu aeronave tip Airbus A319, scrie tion.ro.
Agentiile de turism ofera si vacante cu destinatia Mallorca si Costa Brava, cu zbor pe ruta Timisoara - Barcelona, folosind zborurile de linie ale companiei Wizz Air in zilele de luni si vineri.
Trebuie insa sa retineti ca tour - operatorii si companiile aeriene isi rezerva dreptul de a aduce modificari programului de zbor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006653 (s)