News Flash:

Leo de la Strehaia, suspect intr-un dosar de inselaciune, prins de politistii din Arad

5 Martie 2018
973 Vizualizari | 0 Comentarii
leo de la strehaia

Leo de la Strehaia a fost ridicat dintr-o masina, luni, de politistii din Arad, fiind cercetat intr-un dosar de inselaciune. El este banuit ca ar fi vandut cu 7.500 de euro o statueta presupusa a fi din aur unui roman stabilit in SUA, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arad, Lorena Radu, a declarat ca Leo de la Strehaia a fost depistat pe raza orasului Arad, luni dimineata. Acesta se afla intr-o masina oprita in oras, fiind escortat de politistii aradeni pana la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, pentru a fi audiat.

“In aceasta dimineata (n.r. luni), politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad au pus in executare un mandat de aducere emis de politia orasului Strehaia, pe numele unui barbat de 41 de ani, cercetat intr -un dosar de cercetare penala intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune. Acesta va fi predat politistilor din Mehedinti, in vederea continuarii cercetarilor”, a afirmat Lorena Radu.

Politistii din Mehedinti au facut, luni, opt perchezitii in judetele Mehedinti si Dolj si in Bucuresti, la persoane banuite de furturi din locuinte si inselaciune, zece persoane fiind conduse la sediul Politiei pentru audieri.
“Din cercetari a rezultat ca, incepand cu anul 2016, cei in cauza ar fi sustras bani si bijuterii din locuintele mai multor persoane prin metoda ”imprietenirii”. De asemenea, ar fi indus si mentinut in eroare o persoana careia i-au oferit spre vanzare o statuie presupusa a fi din aur”, se arata intr-un comunicat la Politiei Romane.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei.

Surse din cadrul Politiei au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX ca Leo de la Strehaia este banuit ca ar fi vandut o statueta presupusa a fi din aur unui roman stabilit in SUA, pentru suma de 7.500 de euro. Sursele citate spun ca, de fapt, statueta nu era din aur.


inselaciune arad lorena radu inspectoratului judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007398 (s)