News Flash:

LADIES’ EXPO, IULIUS MALL TIMISOARA - locul perfect pentru alegerea cadoului de 8 MARTIE

4 Martie 2016
1369 Vizualizari | 0 Comentarii
8 martie PDG
8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, reprezinta un prilej de bucurie si rasfat pentru toate doamnele si domnisoarele. In acest week-end, Iulius Mall Timisoara le vine in ajutorul domnilor care doresc sa le ofere un cadou frumos femeilor speciale din viata lor. 
La Iulius Mall, misiunea de a cumpara un cadou pentru mama, sotie, bunica, profesoare sau colegele de serviciu este mult mai simpla, pentru ca, in perioada 4 – 6 martie 2016, are loc targul Ladies’ Expo. Aici, cei aflati in cautarea darurilor de 8 Martie au la dispozitie o gama extinsa de bijuterii, obiecte de marochinãrie, flori, decoraþiuni, produse handmade, accesorii, cosmetice, dulciuri ºi multe altele. Expoziþia cu vanzare are loc de vineri panã duminicã inclusiv, la parterul ºi demisolul Iulius Mall. 
Totodatã, cei care, la inceput de martie, trec pragul mall-ului, sunt rãsplãtiþi in cadrul campaniei „Dã play la primãvarã!”. Ii aºteaptã cadouri instant la cumpãrãturi, precum: vouchere pentru shopping, distactie sau rãsfãt, produse cosmetice sau bãuturi rãcoritoare. Marile premii ale campaniei vor fi acordate prin tragere la sorþi ºi constau in bilete la concertele sezonului, in Romania: Julio Iglesias, Enrique Iglesias ºi Carla’s Dreams. Campania se desfãºoarã panã pe 8 martie inclusiv, cand, la ora 17.00, are loc extragerea marilor premii. 

iulius mall martie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005921 (s)