News Flash:

Ruda a unui copil din Arges mort la “Marie Curie”: Noi nu am consumat produse de la “Bradet”

3 Martie 2016
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe aruncat
Elena Ghita, bunica fetitei de 11 luni din localitatea argeseana Poiana Lacului, care a murit pe 15 februarie la Marie Curie, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca e imposibil ca produsele Bradet sa fi dus la decesul nepoatei sale pentru ca nu au fost consumate deloc in familie.
"Nepotica mea nu a consumat niciodata branza de la Bradet. Nici in familie, adultii, nu au mancat produse de la aceasta firma. (...) Trebuiau sa vina sa ia probe, ca aveam produsul in frigider, dar de la alta firma. Eu cred ca ar trebuit sa se gandeasca sa analizeze mai atent produsele pe care le-au consumat toti cei care s-au imbolnavit. Ar putea fi apa sau bananele. Parerea mea e ca trebuiau sa vina inspectori din alte judete sa ia probe pentru analize. S-au spus numai minciuni legate de Bradet. Nu e corect ce se intampla. De cand s-a facut branza si pana la comercializarea ei, a trecut prin multe maini. Copiii nu ni-i mai pot da inapoi, dar sa se afle ce s-a intamplat si sa ni se spuna adevarul. Sa nu mai fie lasati si alti bebelusi sa moara" a declarat, pentru MEDIAFAX, Elena Ghita, bunica fetitei de 11 luni din localitatea argeseana Poiana Lacului, care a murit pe 15 februarie la spitalul Marie Curie din Capitala.
Lavinia Marinescu, mama unei fetite din Pitesti care a fost externata dupa ce a avut probleme digestive, a declarat ca evita sa-i mai dea copilului branza.
 

elena ghita marie curie nepotica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005182 (s)