News Flash:

La vanatoare de fumatori. Politia Timisoara a dat primele amenzi dupa intrarea in vigoare a legii antifumat

20 Martie 2016
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
fumatori
Politia Locala a pornit la vanatoare de… fumatori. In prima zi cu fumatul interzis in spatii inchise in Romania au dat cinci amenzi: in locurile de joaca din parcuri, in Piata Iosefin si in Gara de Nord.
„Politistii locali au aplicat, in cursul zilei de 17 martie, un numar de cinci sanctiuni persoanelor care nu au respectat prevederile Legii nr. 15/2016 privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Astfel, doi barbati care au fost depistati fumand la locul de joaca pentru copii din Parcul Carmen Sylva, in apropierea echipamentelor instalate pentru micuti, au fost sanctionati cu cate 100 lei, o a treia persoana fiind sanctionata dupa ce a fost depistata fumand in incinta Pietei Iosefin. Un alt barbat a fost sanctionat dupa ce a fost depistat fumand in Parcul Zurich, in locul destinat copiilor, iar un altul a fost depistat si sanctionat dupa ce a fost surprins fumand in sala de asteptare a Garii de Nord Timisoara”, transmit reprezentantii Politiei Locale, scrie tion.ro.
Potrivit oamenilor legii, amenda este de la 100 la 500 de lei pentru persoanele fizice si de la 5.000 la 10.000 de lei pentru persoanele juridice.

politia locala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006414 (s)