News Flash:

La un pas de tragedie! Accident cumplit la iesirea din Timisoara! Sapte persoane ranite dupa ce o masina a lovit un microbuz care venea din Marea Britanie

24 Aprilie 2018
952 Vizualizari | 0 Comentarii
Clipboard02

Sapte persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident produs la iesire din Timisoara, in care au fost implicate o masina si un microbuz in care se aflau cinci pasageri ce se intorceau din Marea Britanie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier a avut loc, luni, pe DN 6, la iesire din Timisoara spre orasul Lugoj, la cateva sute de metri dupa sensul giratoriu din localitatea Ghiroda.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, un barbat in varsta de 45 de ani, aflat la volanul unui microbuz de transport persoane, cu cinci pasageri la bord, a virat la stanga pe o portiune de drum in care se termina parapetul median, incercand sa se intoarca, pentru a putea urca pe centura, pe Calea Lugojului.

Soferul nu s-a asigurat in momentul in care a facut aceasta manevra, microbuzul fiind lovit din spate de o masina in care se aflau cinci persoane, care circula regulamentar in acelasi sens de mers.
In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat. Toate cele cinci persoane aflate in autoturism au fost ranite, fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale. De asemenea, si doua persoane, pasagere in microbuz, au fost ranite.

Conform politistilor timiseni, microbuzul venea din Marea Britanie. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004676 (s)