News Flash:

La 20 de ani, nascusem patru copii. Sotul meu ma batea si ma forta sa facem dragoste intruna. Intr-o zi, seful meu a venit la mine si mi-a pus o intrebare

16 Martie 2018
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara

„Mi-am mintit sotul inainte ca mizele sa fie mai mari. La 20 de ani, nascusem deja patru copii. Am muncit ca ingrijitoare la domiciliu, in timp ce sotul cheltuia banii pe alcool, ma batea adesea si ma forta sa facem dragoste.

Mama mi-a spus ca nu-mi pot parasi sotul si asta parea un lucru normal. Asa ca in ciuda durerii si mizeriei, am luat o decizie.

Intr-o zi, angajatorul meu m-a intrebat ce as face daca as putea sa-mi schimb viata si -am spus ca mi-e frica intr-un sa raman din nou gravida. Mi-a sugerat atunci sa ma sterilizez si mi-a explicat ca operatia m-ar putea ajuta. Cu atat am meditat mai mult asupra ideii, cu atat mi s-a parut mai necesara”, a povestit o femeie din India, pentru BBC.

TE POATE INTERESA SI: Imi amintesc prima mea experienta cu un prezervativ… Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie sa-mi iau un pachet. In spatele tejghelei, o farmacista tanara, focoasa. Mi-a dat prezervativele si mi-a pus o intrebare care m-a lasat mut…

Imi amintesc prima mea experienta cu un prezervativ… Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie sa-mi iau un pachet. In spatele tejghelei, o farmacista tanara, focoasa, o chema Daniela. Mi-a dat prezervativele si mi-a pus ointrebare care m-a lasat mut… Nici nu iti poti imagina ce pateste acest baiat mai departe…

Imi amintesc de prima mea experienta cu un prezervativ. Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpara un pachet de prezervative. In acele zile a fost nevoie de mult curaj pentru a merge intr-un magazin si a cere asa ceva, deoarece toata lumea din oras ma cunostea si nu a existat nici-o indoiala ca tanara, cred ca numele ei era Daniela, stia pentru ce se folosesc.

Ea lucra ca farmacista in spatele tejghelei si vedea ca am fost intr-adevar jenat de intreaga procedura. Mi-a dat pachetul si a intrebat daca stiu cum se foloseste un prezervativ . Sincer, am raspuns :

– “Nu , nu chiar !”

A desfacut pachetul, a luat unu si l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat sa ma asigur ca a fost bine si sigur pus. I se parea ca inca o privesc confuz. Deci, s-a uitat in jur in magazin pentru a vedea daca ar fi fost gol. A fost.

– “Doar un minut”, a spus ea, si m-a condus in partea din spate a magazinului, si-a descheiat bluza si a indepartat -o. Si-a desfacut sutienul si l-a pus deoparte. “Asta te excita?”

Ei bine, am fost atat de uimit ca tot ce am putut face a fost sa stau acolo cu gura deschisa si sa dau din cap . Apoi a spus ca era timpul sa punem prezervativul. Cum eu il puneam, ea si-a dat jos fusta si chiloteii si s-a aplecat peste un birou.

– “Ei bine, haide”, a spus ea, “Nu avem prea mult timp.”
Asa ca m-am urcat pe ea. A fost atat de minunat ca, din pacate, nu am mai putut tine mult si am terminat in cateva momente . S-a uitat la mine cu un pic de incruntare.

– “Ai pus prezervativul?” a intrebat ea.

– “Sigur ca da!” si i-am aratat degetul meu sa vada.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)