News Flash:

Joaca de-a "vicele". Repus in functie in ianuarie, Marian Constantin Vasile a pierdut functia de vicepresedinte al CJ Timis

16 Mai 2015
1545 Vizualizari | 1 Comentarii
Marian Constantin Vasile
Marian Constantin Vasile a piedut in instanta functia de vicepresedinte in care a fost repus din luna ianuarie a acestui an.
Recursul CJ Timis care s-a judecat joi la Curtea de Apel Timisoara a dat caststig de cauza Consiliului Judetean Timis. Prin urmare, va fi repus pe functie Florian Zanfir, cel pe care l-a inlocuit Marian Vasile cand a fost repus in functie in luna ianuarie, dupa ce a castigat in prima instanta procesul. Marian Constantin Vasile a fost schimbat din functie in luna iunie a anului 2014, intr-un plen extraordinar, cu votul a 20 de consilieri PSD, PC si PP-DD. Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis a declarat ca aceasta decizie este ilegala si abuziva si a atacat-o in instanta. CJ Timis a atacat decizia primei instante si a castigat, scrie ziuadevest.ro. "Astazi a fost pronuntata hotararea in dosarul domnului Marian Vasile cu domnul Florian Zanfir, Decizia este foarte clara, a pierdut domnul Marian Vasile functia de vicepresedinte. Eu sper sa fie liniste, sa putem colabora. A fost dreptul dansului sa ne dea in judecata si dreptul nostru sa facem recurs. Sper ca viitoarele interpelari sa fie in folosul oamenilor. Va invata si el ceva in ceea ce priveste modul de colaborare. Probabil va fi un pic mai calculat. Sper ca in calitatea lui de lider de la PNL sa putem discuta. Ii doresc succes in activitatea pe care o va desfasura in contimuare. In politica sa nu spui niciodata nu. Ii va lua locul Florian Zanfir. Sper sa se faca schimbarea in mod amiabil si sa putem functiona in folosiul cetatenilor", a spus presedintele CJ Timis Titu Bojin.

vicepresedinte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)