News Flash:

Iti place nepotica? Stai sa vezi cum arata bunicuta blondinei. Are 55 de ani si POZEAZA SEXY!

26 Ianuarie 2017
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
emma si amanda
De obicei adolescentele isi fura una alteia iubitii, dar e mai mare rusinea sa iti sufle barbatul de sub nas... bunica. Asta pateste Emma, de 18 ani, din Bristol, ori de cate ori iese la club cu mamaia ei.
Amanda are 55 de ani, este divortata si se lauda peste tot cu cei cinci nepoti ai ei. Emma este nepotica ei cea mare si datorita ei simte ca a intinerit. Iese la club cu ea, se intorc in zori de zi de la petreceri si merg la agatat impreuna. 
Problema este ca bunica este mai sexy decat nepoata si „se imbraca provocator cu cele mai scurte rochite, care ii vin ca turnate”. „Bunica mea e moderna. Are propria pagina pe Instagram si pozeaza in lenjerie intima. Nu este deloc inhibata si barbatii o sorb din ochi. Atunci cand mergem la club ea agata prima si de multe ori ma trezesc cu partenerul meu ca ii face ochi dulci si ii bate apropouri”, a povestit Emma pentru postul britanic de televiziune Channel 5. Bunica a recunoscut la randul ei ca abia a asteptat ca Emma sa implineasca 18 ani pentru ca „fiicele ei sunt prea plictisitoare de cand s-au maritat”.
Multi barbati care se dau la ele intreaba daca nu cumva sunt mama si fiica si cand aud ca Amanda e de fapt bunica sunt convinsi ca blondele ii iau peste picior si pleaca suparati. „Bunica mea e o seducatoare innascuta. De fiecare data cand ies cu ea in oras ii convinge din priviri pe toti barbatii sa ne rasfete cu bauturi si sa se poarte ca niste gentlemani”, a mai completat Emma. sursa: click.ro

Galerie Foto

amanda2
amanda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008998 (s)