News Flash:

Lavinia Pirva reactioneaza dupa ce Andreea Marin a vorbit despre relatia ei cu Stefan Banica Jr.

26 Ianuarie 2017
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
lavinia parva3
Lavinia Pirva reactioneaza dupa ce in presa au aparut informatii conform carora relatia ei cu Stefan Banica jr. ar fi in pericol, dupa ce Andreea Marin s-a despartit de Tuncay. Daca, in urma cu putin timp, Andreea Marin a postat un mesaj pe contul sau de socializare cu referire la relatia dintre fostul ei sot si Lavinia Pirva, prin care lua apararea cuplului, acum, iubita lui Stefan Banica Jr. are prima reactie.
La foarte scurt timp dupa ce "Zana" a lamurit faptul ca relatia dintre cei doi artisti nu este in pericol, din cauza ei, Lavinia Pirva s-a fotografiat intr-o ipostaza in care pare foarte linistita si fara grji.
"Naturaletea este intodeauna la moda!" este mesajul cantaretei de pe contul de socializare
Mesajul Andreei Marin, dupa ce s-a zonit ca pune in pericol relatia dintre Stefan Banica si Lavinia Pirva:
"Sa ne intelegem bine: poate nu ma cunoasteti, stimati "jurnalisti" de ocazie. Ati fi stiut ca privesc doar inainte. Si ca e cazul sa lasati oamenii in pace, caci nimeni nu se afla in nici un pericol. Exista doar pericolul prostiei tolerate prea mult din lumea in care traim si care atinge cote alarmante. De aceea, veti ramane ilustrii anonimi care viseaza sa fie observati macar fabuland in scris despre oameni care au realizat ceva in viata, pentru ca altfel... nu sunteti in stare," a scris Andreea Marin pe un cont de socializare.
Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974, in Roman, judetul Neamt. Ea e una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din Romania si s-a remarcat atat in tara, cat si in strainatate datorita emisiunilor sale, dar si a documentarelor pe care le-a realizat. Vedeta a cunoscut succesul odata cu emisiunea pe care a moderat-o o lunga perioada de timp, “Surprize, Surprize". Ea e fiica Violetei si a lui Dan Marin. Din nefericire, la doar noua ani, Andreea si-a pierdut mama in urma unui accident rutier. "Zana Surprizelor" are o sora, Cristina, si un frate vitreg, Ionut, ambii mai mici decat ea.
Andreea Marin a fost casatorita din 1995 pana in 2000 cu Cristian Gheorghita. In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul pe reteaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Dupa doi ani si noua luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anuntat ca divorteaza de Tuncay Ozturk pe Facebook, asa cum a procedat si la despartirea de Stefan Banica Jr.

lavinia pirva andreea marin reactie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005068 (s)