News Flash:

Iordanescu l-a urecheat pe Budescu in copnferinta de presa. Cum a reactionat atacantul Astrei

31 August 2015
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
iordanescu qmagazine ro 67287600
Selectionerul nationalei Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, luni, la reunirea lotului de la Mogosoaia, ca atacantul Constantin Budescu trebuie sa inteleaga ca fotbalul nu este distractie, ci este o meserie care inseamna transpiratie si munca.
"A fost nedrept atunci cand a aparut in ziare faptul ca eu as fi declarat in Comitetul Executiv ca Budescu nu are loc niciodata la echipa nationala. Atunci a fost o dezinformare crasa. Speranta mea e ca Budescu sa inteleaga ca fotbalul nu e distractie si e o meserie care inseamna transpiratie si munca. El trebuie sa dea fotbalului masura talentului pe care il are", a spus Iordanescu.
Tehnicianul a afirmat ca jucatorii pe care ii convoaca la echipa nationala trebuie sa aiba valoare, experienta, forma sportiva, personalitate, inteligenta, atitudine si caracter. "Sa vedem daca Budescu indrazneste sa spuna ceva impotriva mea. Intrebati-l. Glumesc. Am spus-o si repet, portile echipei nationale sunt deschise pentru toti jucatorii care pot si doresc sa ajute Romania, inclusiv pentru Constantin Budescu. Evident ca am si eu niste principii de la care nu ma abat, tin foarte mult ca jucatorii sa aiba valoare, experienta, forma sportiva, personalitate, inteligenta, atitudine si caracter. Din punctul meu de vedere, in ceea ce-l priveste pe Budescu lucrurile sunt cat se poate de clare. Daca l-am chemat insemna ca vreau. Mai ramane sa vrea si el. Eu chiar apreciez talentul lui Budescu, dar nu ii inteleg atitudinea. Ramane de vazut daca va juca in aceasta dubla. Eu am mai avut o dicutie cu Dani Coman (n.r. - presedintele executiv al clubului Astra Giurgiu) si i-am spus atunci ca sunt nemultumit de evolutia lui Budescu din perioada de pregatire a Astrei. Iar Budescu sper ca a inteles ce i-a transmis conducatorul Astrei", a precizat Iordanescu.
Echipa nationala a Romaniei s-a reunit, luni, la Centru de Fotbal Mogosoaia, in vederea partidelor cu Ungaria si Grecia din preliminariile Campionatului European din 2016. Romania va intalni Ungaria, la Budapesta, vineri, de la ora 21.45, iar trei zile mai tarziu va juca impotriva Greciei, pe Arena Nationala, tot de la ora 21.45.
Dupa disputarea a sase etape din Grupa F, clasamentul este urmatorul: 1. Romania - 14 puncte, 2. Irlanda de Nord - 13 puncte, 3. Ungaria - 11 puncte, 4. Insulele Feroe - 6 puncte, 5. Finlanda - 4 puncte, 6. Grecia - 2 puncte.
Constantin Budescu, atacantul de la Astra Giurgiu, a declarat luni ca se bucura pentru faptul ca a ajuns la echipa nationala de fotbal a Romaniei. 
"Este foarte bine ca am ajuns la echipa nationala a Romaniei. S-a facut deja prea mult tam-tam. Eu nu am pus pe nimeni sa faca asa ceva. Sper sa avem rezultate bune in cele doua jocuri cu Ungaria si Grecia", a aratat varful Constantin Budescu la conferinta de presa care a avut loc la Mogosoaia. 
Mijlocasul Adrian Popa (Steaua Bucuresti) a aratat la randul sau: "Conform traditiei, o sa fie un meci greu, dar sper sa nu pierdem. Dorim sa iesim cu capul sus dupa meciul din deplasare de la Budapesta. Sunt obisnuit sa joc pe stadioane pline". 
Atacantul Claudiu Keseru (Ludogoret Razgrad) a declarat: "Este o rivalitate veche intre echipele nationale de fotbal din Romania si Ungaria. Sunt sigur ca suporterii de la Budapesta vor face o atmosfera extraordinara in tribune, dar noi suntem obisnuiti cu asa ceva. Ma bucur ca am revenit pe continentul european, dupa experienta din Qatar. Acum sunt la Ludogoret si m-am acomodat foarte repede si bine la aceasta echipa din Bulgaria. A fost dorinta mea sa revin in Europa". 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006956 (s)