News Flash:

Facebook a depasit pragul de 1 miliard de utilizatori intr-o singura zi

28 August 2015
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg, fondator al companiei Facebook, a anuntat, joi, ca aceasta retea de socializare a depasit pentru prima data in istorie pragul de 1 miliard de utilizatori intr-o singura zi, informeaza bbc.com.
Aceasta performanta a fost realizata luni, atunci cand "una din 7 persoane de pe Terra a folosit Facebook pentru a se conecta cu prietenii si familia sa", a precizat Mark Zuckerberg.
Facebook are aproape 1,5 miliarde de utilizatori care se conecteaza cel putin o data pe luna pe aceasta platforma de socializare.
Compania americana a ajuns la pragul de 1 miliard de utilizatori unici in octombrie 2012.
Compania Facebook a fost infiintata in 2004, de Mark Zuckerberg, pe vremea cand acesta era student la Universitatea Harvard.
Intr-un mesaj publicat pe contul sau oficial, joi, Mark Zuckerberg a spus ca numarul persoanelor care vor utiliza aceasta retea de socializare va continua sa creasca.
In iulie, reprezentantii companiei americane au declarat ca peste jumatate din numarul total al internautilor din lumea intreaga acceseaza Facebook cel putin o data pe luna.
Statele Unite ale Americii, Europa si India sunt regiunile de pe Terra in care exista cel mai mare numar de utilizatori ai platformei Facebook. La polul opus se afla Africa, mare parte din Asia si America Latina, iar strategiile Facebook se concentreaza in prezent pe aceste regiuni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006638 (s)