News Flash:

Ionut Popa a plecat de la Timisoara! Cine vine pe banca banatenilor

5 Februarie 2018
907 Vizualizari | 0 Comentarii
ionut popa

 Sursele ProSport sustin ca Ionut Popa si ACS Poli Timisoara au ajuns, in aceasta dimineata, la un numitor comun pentru incetarea contractului antrenorului care a reusit sa salveze dramatic echipa de la retrogradare in sezonul trecut. Suparat pe jucatori pentru prestatia din meciul de vineri cu Sepsi OSK, pierdut cu 0-1, tehnicianul de 64 de ani s-a dus in birourile clubului de pe Bega si a cerut rezilierea contractului sau si al intregului staff tehnic.
Conform surselor ProSport, conducerea clubului timisorean a ajuns la un acord cu Leo Grozavu, tehnicianul care ultima oara a pregatit FC Botosani.

ACS Poli Timisoara si Ionut Popa vor merge, cel mai probabil, pe drumuri diferite incepand de luni. Informatiile ProSport duc spre faptul ca soarta tehnicianului e decisa dupa infrangerea cu Sepsi si mai ales, dupa declaratiile date la Sport Total FM, in care tehnicianul staiblit in Arad a criticat vehement jucatorii. Totul se va transa luni dimineata, intr-o sedinta care va incepe la ora 10.

Popa a vorbit, pe langa criticile aduse jucatorilor, despre faptul ca el a primit doar un salariu restant, si nu trei, ca echipa. Sursele noastre spun ca cei din club intentioneaza sa ii dea lui Popa banii la zi, pentru a-si strange mana. Sansele ca lucrurile sa se mai schimbe sunt foarte reduse. De altfel, clubul isi cauta deja un antrenor nou, cu optiuni intre doi tehncieni cu experienta in Liga I, ambii ”liberi de contract”.

Grozavu si Andone, printre variante

Conducerea s-ar gandi la Leo Grozavu sau Ioan Andone pentru a-i lua locul lui Popa. Grozavu a fost abordat toamna aceasta de Florin Batranu, la un meci de juniori desfasurat la Cluj, iat tehnicianul a confirmat discutia, fara sa precizeze clar ca i s-ar propus sa vina pe banca alb-violetilor.. Batranu se ocupa de juniorii clubului timisorean.

Pe de alta parte, discutii ar fi si pentru Ioan Andone. Antrenorul ardelean este in relatii bune cu Ionut Nasleu, consilier al primarului Robu. Nasleu a visat o vreme sa fie presedinte la Poli, unde s-a implicat destul de intens intr-o perioada. Tocmai din acest motiv, actuala conducere ar putea prefera sa demareze discutia initiala cu Leo Grozavu.


leo grozavu ioan andone florin batranu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006659 (s)