News Flash:

OFICIAL: Simona Halep nu va participa la Fed Cup

5 Februarie 2018
958 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia

Simona Hale a decis sa nu participe la Fed Cup. Motivul il reprezinta accidentarea suferita la Australian Open, iar pentru a nu risca o noua accidentare si o recuperare indelungata, numarul doi mondial va ramane in tribune.
Sambata, cu fix o saptamana inaintea meciului cu Canada, Halep a vorbit despre problemele fizice care-i dau batai de cap si a anuntat ca abia miercuri va sti daca va putea intra pe teren: "Fizic, sunt destul de ok, talpa dreapta este inca cu probleme, dar s-a dezumflat, nu mai este asa umflata. Incerc sa fac tratament zilnic si incerc sa ajung pe teren cat mai repede", a fost mesajul Simonei.

Mergea, a carui cariera a fost marcata de multe momente in care accidentarile l-au tinut departe de teren, ultimul sezonul trecut, e de parere ca Simona nu trebuie sa forteze si ca prioritara este starea de sanatate: "Din proprie experienta spun, cred ca e mai bine sa te opresti, sa te vindeci si, in acelasi timp, sa continui sa faci pregatirea, atat timp cat nu te afecteaza. Dar conditiile de meci sunt cu totul altele. Stresul e unul destul de mare in meciuri si doar ea isi poate da cu parerea aiai. Numai ea poate lua o decizie, pentru ca noi nu putem fi in adidasii ei"

Meciul Romania - Canada se va juca intre 10 si 11 februarie, la Cluj, iar Florin Segarceanu le-a convocat initial, in afara Simonei Halep, pe Sorana Cirstea si Irina Begu pentru partidele de simplu, dar si pe Raluca Olaru, in eventualitatea unui meci decisiv la dublu.
Canada vine cu garda a doua, din care fac parte Carol Zhao, Bianca Andreescu, jucatoare cu origini romanesti, Katherine Sebov si Gabriela Dabrowski, toate patru clasate mai jos de locul 140 WTA.

Ana Bogdan o va inlocui pe Simona Halep in lotul pentru meciurile de FedCup

Aflata la cea mai buna clasare a carierei, locul 86 WTA, Ana Bogdan (25 de ani) a fost chemata luni la lotul de Fed Cup al Romaniei pentru meciul din week-end, de la Cluj, contra selectionatei Canadei.

Invingatoarea va juca in barajul de calificare pentru Grupa Mondiala 1, in timp ce invinsa va evolua pentru mentinerea in Grupa Mondiala 2.

Antrenorii Florin Segarceanu si Alina Tecsor au convocat-o pe jucatoarea din Sinaia dupa ce au decis ca Simona Halep sa nu intre pe teren in confruntarea din moderna sala polivalenta din Cluj. Siteul DoarTenis a scris in aceasta dimineata ca eleva lui Darren Cahill va merge la meci, insa isi va incuraja colegele din tribuna pentru a nu se abate de la refacerea fireasca de dupa maratonul de la Australian Open.


simona hale fed cup australian open ana bogdan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005247 (s)