News Flash:

Ionuț Nasleu, retinut de politie intr-un dosar de santaj

25 Februarie 2021
642 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionut Nasleu

Anchetă a polițiștilor timișoreni de la Serviciul de Investigații Criminale în cazul lui Ionuț Nasleu, fostul director al Piețe SA. El a fost reținut joi dimineață, pentru 24 de ore, după câteva ore de audieri. A fost ridicat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și a fost adus la audieri la sediul IPJ Timiș.

Nasleu a fost oprit de polițiștii de frontieră miercuri, pe aeroportul internațional Henri Coandă din București. Oamenii legii l-au oprit în momentul în care voia să plece din țară spre SUA. El are un apartament în Florida.

Polițiștii de frontieră bucureșteni au observat în sistem o alertă introdusă pe numele lui Ionuț Nasleu, dat în consemn de colegii lor din Timișoara. Fostul director al Piețe SA a fost predat polițiștilor din București, care în noaptea de miercuri spre joi au plecat cu el spre Sibiu. De acolo a fost preluat de cei din Timișoara.

Ionuț Nasleu a fost dus la audieri la sediul IPJ Timiș într-un dosar de șantaj, iar joi dimineață, în jurul orei 5, a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arest. Anchetatorii timișoreni au înregistrat, în 18 februarie, o plângere pentru șantaj. Nasleu l-ar fi amenințat pe jurnalistul timișorean Dragoș Boța că va face publice imagini sensibile cu soția acestuia dacă va mai continua să scrie despre el.

Ionuț Nasleu va fi prezentat magistraților, cel mai probabil, cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)