News Flash:

Ionuț Nasleu a fost demis de Consiliul de Administrație de la șefia Piețe SA

23 Februarie 2021
718 Vizualizari | 0 Comentarii
ionut nasleu

Consiliul de Administrație al societății de piețe a primăriei s-a întrunit de urgență, marți dimineață. S-a votat în unanimitate demiterea lui Ionuț Nasleu, șeful societății din anul 2019. S-a întâmplat exact ce a cerut luni Nasleu.

Consiliul de Administrație al Piețe SA a ascultat de Nasleu, care a cerut, luni, într-o transmisiune live pe Facebook, să fie demis înainte să se producă dizolvarea întregului CA. Marți, membrii CA s-au întrunit în jurul orei 11 și au votat în unanimitate demiterea lui Ionuț Nasleu. Cel mai probabil zilele următoare va fi numit un director interimar.

    „Eu, dacă plec de la Piețe, plec cu capul sus. Nu am făcut nicio ilegalitate. (…) Niciodată, repet, niciodată, nu am luat mită, nu am făcut nicio infracțiune extremă să aducă prejudicii instituțiilor pe care eu le-am condus. Plec cu fruntea sus și, cel mai important, rog actualul consiliu să nu sufere din partea mea. (…) CA-ul actual a fost solidar cu mine, n-a răspuns la Dominic Fritz, nu au vrut să mă schimbe când a cerut Dominic Fritz. (…) Le cer imperios să mă demită mâine. Mâine să mă demită. Nu vreau ca ei să sufere din cauza mea. Plec cu fruntea sus”, spunea șeful Piețe SA, luni, în 22 ianuarie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006051 (s)