News Flash:

Iohannis il inteapa pe Ponta

15 Ianuarie 2016
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, vineri, sa comenteze pe marginea acuzatiilor aduse de fostul premier Victor Ponta potrivit carora pozitia sa in ceea ce priveste criza de la Chisinau echivaleaza cu o tradare pentru care ar merita sa fie decorat de presedintele rus, Vladimir Putin.
''Nu ma preocupa scrierile acestui domn'', a fost reactia sefului statului, intrebat despre ultima postare pe Facebook a fostului prim-ministru.
Victor Ponta a comentat, vineri dimineata, pe marginea situatiei din Republica Moldova, sustinand ca ii cunoaste ''prea bine pe absolut toti cei implicati'', cu care a vorbit in ultimele zile ''in speranta gasirii unei solutii''.
''Nu am vrut sa para ca dau indicatii prietenilor mei de acolo pe care ii respect si apreciez. Si oricum in linistea totala produsa de cei care au acum functii si responsabilitati in Romania vocea mea s-ar fi auzit prea tare! In ultimele doua luni am reusit insa sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti! Tradarea Bucurestiului este cu atat mai condamnabila cu cat nu ne mai aflam in 1940, singuri impotriva unei URSS formidabil de puternica. Deci azi e pura lasitate si prostie! Cand cei de la Chisinau aveau cea mai mare nevoie de sprijinul nostru, liderii nostri politici au plecat in vacanta!'', a afirmat Ponta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006301 (s)