News Flash:

Inscrie-te la Caravana cu Jocuri din acest weekend, de la Iulius Town!

15 Iulie 2020
549 Vizualizari | 0 Comentarii
Caravana cu Jocuri

Timișoara, 14 iulie 2020: Atmosfera de vacanță începe să își facă simțită prezența în Iulius Town Timișoara. Vino împreună cu familia sau cu prietenii în Iulius Gardens și participați la activitățile inedite organizate de Caravana cu Jocuri, un eveniment marca Happycolor!

Timp de trei zile, în Iulius Gardens va poposi Caravana cu Jocuri, primul festival din Timișoara dedicat jocurilor, socializării, prieteniei și distracției. Începând de vineri, 17 iulie 2020, până duminică, 19 iulie, în zona Family Plaza, distracția va pune stăpânire pe parc. Jocurile educative, de societate și de stimulare a memoriei vor începe de la ora 10.00, și vor ține până seara, la ora 21.00.

La festival, cei mici pot participa împreună cu familia, dar și cu prietenii lor. Caravana cu Jocuri pune la dispoziția copiilor o multitudine de activități, care au tematici inedite și care sunt gândite pe categorii de vârstă. Astfel, se vor crea cinci zone de joacă, cu mese care au câte trei locuri sau care pot fi personalizate pentru câte o familie. Intrarea este gratuită, iar pentru a respecta distanțarea fizică, numărul de participanți este limitat.

Doritorii se pot înscrie accesând pagina de Facebook a evenimentului. Persoanele vor putea să participe o singură dată pe zi la zona de joacă corespunzătoare vârstei. Evenimentul se va desfășura respectând regulile de siguranță, iar fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului va fi diferențiat. La intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

Vino împreună cu cel mic la joacă în Iulius Town, în acest weekend!

 


iulius gardens jocurile educative de societate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005540 (s)