News Flash:

INHGA a emis un Cod Galben de inundatii

6 Iunie 2016
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie2
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, astazi, doua atentionari Cod Galben de inundatii, valabile in urmatoarele ore, in bazine hidrografice de pe raza judetelor Covasna, Brasov, Tulcea si Constanta.
Conform prognozei, pana la ora 18:00, se vor inregistra scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de atentie pe raurile mici din bazinul superior si mijlociu al Oltului, aferente judetelor Covasna si Brasov. Fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare in bazinele hidrografice Sercaia, Valea Comorilor si pe afluentii mici ai Oltului aferenti sectorului S.H. Sfantu Gheorghe - S.H. Feldioara.

Totodata, pana la ora 20:00, ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de atentie in bazinele hidrografice mici din Dobrogea, judetele Tulcea si Constanta. In aceleasi timp, fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare in bazinele hidrografice Telita, Taita, Valea Dunarea si pe raurile mici din jumatatea de sud a judetului Constanta.

inhga inundatii bazine hidrografice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004612 (s)