News Flash:

Inghesuiala la Targul de Craciun de la Timisoara. Accesul se face cu certificat verde

2 Decembrie 2021
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Craciun

Atmosfera de sarbatoare a pus stapanire pe centrul Timisoarei. Targul de Craciun si-a deschis portile, ca de obicei, de Ziua Nationala a Romaniei. Peste 400.000 de beculete vor lumina orasul de sarbatorile de iarna, iar din centrul orasului nu lipseste deja celebra cupola din luminite. Anul acesta, patinoarul a fost mutat in Piata Victoriei.
 
 
Timisorenii s-au inghesuit in centrul orasului, la deschiderea oficiala a Targului de Craciun, care isi va primi vizitatorii pana la jumatatea lunii ianuarie. Spre deosebire de alti ani, reprezentantii primariei nu au mai mers sa porneasca iluminatul festiv de sarbatori. Peste 400.000 de beculete vor lumina orasul in perioada Craciunului si a Anului Nou. Sunt aceleasi lumini si ornamente folosite in anii trecuti, cu cateva decoratiuni noi.

Startul targului s-a dat cu un spectacol dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Pe scena din Piata Libertatii au fost programati sa urce Ansamblul Timisul si solistii Olguta Berbec, Angelica Flutur, Razvan Rados, Petrica Miulescu Irimica. Dupa spectacolul folcloric are loc un moment numit „Timisul feat. TM Groove”.

Atentie! Accesul este permis doar cu certificatul verde, cei care nu detin documentul pot admira in afara gardurilor doar bradul de 10.000 de euro inchiriat de Casa de Cultura si ieslea sau cupola de lumini. Inclusiv la patinoarul amplasat in fata Operei Romane se intra cu certificat verde, la fel ca si la concertele programate pe scena din Libertatii, piata unde se gasesc si casutele mestesugarilor, dar si rulote cu clatite sau mezeluri. Tot cu certificat verde se intra si la Parcul Craciunului, targ organizat de Consiliul Judetean Timis la Muzeul Satului Banatean, care isi deschide portile sambata, 4 decembrie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007942 (s)