News Flash:

Indiferent de vot, Valcov, Sova si Nicolescu pot fi trimisi in instanta, liberi sau in arest, spune Ponta

25 Martie 2015
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul PSD, Victor Ponta, sustine ca pozitia sa si a PSD este de a nu bloca actiunile Justitiei, adaugand insa, ca indiferent de votul Parlamentului, Valcov, Sova si Nicolescu pot fi trimisi de procurori in fata judecatorilor, in libertate sau in arest, pentru a se stabili daca sunt sau nu vinovati.
"Pozitia mea si a PSD este aceea de a nu bloca actiunile Justitiei! Si, indiferent de votul de azi al Parlamentului, TOTI cei trei parlamentari in cauza POT fi trimisi de procurori in fata judecatorilor (in libertate sau in stare de arest) pentru a se stabili daca sunt vinovati sau nu", scrie Ponta pe Facebook.
El afirma ca aceasta este realitatea juridica, iar restul este doar ipocrizie cu care PNL "ne-a obisnuit inca din momentul 2013, cand liderii lor au propus legea amnistiei, pentru ca apoi in public sa se spele pe maini ca Pilat din Pont!".
"Orice suprapunere a bataliei politice peste cauze din justitie este profund gresita si ma delimitez cu hotarare de asa ceva!", adauga Ponta.
Liderul PSD mai afirma ca a constatat cu mare dezamagire ca voturile de miercuri din Senat si Camera Deputatilor privind cereri de arestare preventiva au fost total deturnate de PNL si "propaganda basista" intr-o batalie pur politica, ideea de justitie fiind total confiscata de cativa lideri PNL, folosita doar politic si demagogic, dovada ca ignora total cazul deputatului PNL Nicolescu si se refera doar la Senat. Mediafax.ro

ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006162 (s)