News Flash:

Elena Udrea si-ar putea petrece Pastele dupa gratii

24 Martie 2015
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea si-ar putea petrece Pastele in arest, dupa ce judecatorii instantei supreme au decis prelungirea masurii arestului preventiv in cazul sau, decizia putand fi contestata la aceeasi instanta.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis, luni, propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute".
Instanta a decis sa prelungeasca masura arestului si pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea.
Fostul consilier al Elenei Udrea Stefan Lungu, fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheoghe Nastasia si primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, vor fi cercetati in continurea in arest la domiciliu, a mai decis instanta suprema.
Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la aceeasi instanta.
Procesul a durat peste sapte ore, timp in care au fost ascultati inculpatii care au dorit sa dea declaratii, procurorii DNA si-au sustinut referatul, iar avocatii si-au prezentat pledoariile pentru lasarea in libertate a clientilor lor.
Instanta a deliberat apoi timp de aproximativ doua ore inainte de a anunta decizia.
Fostul ministru Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte. Mediafax.ro

elena udrea pastele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006077 (s)