News Flash:

INCREDIBIL! Stiai ca in intestinele noastre se pot afla pana la 13 kilograme de toxine? Cum sa scapam de ele

14 Iulie 2016
5059 Vizualizari | 0 Comentarii
intestine
Stiai ca in intestinele noastre se pot afla pana la 13 kilograme de toxine? Iata cum poti scapa de ele
Cum sa iti cureti intestinele de kilogramele de toxine care se pot acumula in timp – Este bine stiut faptul ca pentru a scapa de anumite afectiuni medicale, tot ce trebuie sa faci este sa te scapi de mucus, de resturile de fecale si de alti paraziti din intestinul gros.
In 70 de ani de viata, prin intestinele noastre pot sa treaca pana la 100 de tone de alimente si in jur de 40 de mii de fluide, acest lucru insemnand ca intreg sistemul excretor are de a face cu un numar de 13 kilograme de depuneri acumulate in timp si de sedimente ale rezidurilor toxice din alimente. Aceste lucruri iti otravesc organismul si sangele si pot sa cauzeze daune irecuperabile.
Constiparile frecvente, dezechilibrele de metabolism, diabetul, greutatea excesiva sau insuficienta, bolile de rinichi sau de ficat, dificultatile de auz sau de vedere, afectiunile dermatologice, ale parului sau unghiilor, toate aceste afectiuni si dezechilibre sunt dovezi ale faptului ca intestinele noastre ar avea nevoie urgenta de o curatare cat mai completa.
Prin clisma se poate curata doar o mica parte din colon, in jur de 40 sau 50 de cm iar tratamentul pentru spalaturile intestinale profesionale este destul de costisitor si nu este daunator florei intestinale.
Insa consumul a trei linguri de seminte de in timp de trei saptamani pot sa te ajute sa iti cureti complet colonul si intestinele subtiri de toate ramasitele acumulate in timp si in acelasi timp sa iti pastreze intacta flora intestinala. Aceasta metoda te ajuta sa iti normalizezi rapid greutatea corporala si sa arzi grasimile in plus. Acest tratament are un efect pozitiv in ceea ce priveste reglarea metabolismului lipidelor. Semintele de in macinate pot sa absoarba si sa elimine toxinele din organism si sa reduca nivelul colesterolului din sange.
Acest remediu te va ajuta daca ai gastrita, colita, ulcer stomacal si al duodenului, infectii urinare, cistita, obezitate si metabolism dezechilibrat.
In loc de micul dejun, consuma acest amestec timp de trei saptamani:
– Prima saptamana – o lingura de seminte de in si 100 ml de kefir
– A doua saptamana – doua linguri de seminte de in si 100 ml de kefir
– A treia spatamana – trei linguri de seminte de in si 150 de ml de kefir
Daca ai probleme in a gasi seminte macinate, poti sa cumperi semintele si sa le dai prin rasnita. De asemenea, la acest tratament este indicat sa bei 2 sau 3 litri de apa pe zi.
 Sursa: www.kilocalorii.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007798 (s)