News Flash:

20 de metode extraordinare de folosire a Bicarbonatului de Sodiu despre care nici nu banuiati ca exista! VIDEO

12 Iulie 2016
13072 Vizualizari | 0 Comentarii
bicar
Unul dintre produsele cu adevarat esentiale pe care fiecare dintre noi trebuie sa le aiba in propria bucatarie este bicarbonatul de sodiu. Puteti folosi bicarbonatul de sodiu atat pentru curatarea interioarelor, cat si a exterioarelor, pentru improspatare, ca remediiu naturist impotriva diferitelor probleme de sanatate, ca produs de infrumusetare si multe altele.
In acest articol puteti urmari un video prin care veti descoperi 20 de metode de-a dreptul uluitoare ale folosirii bicarbonatului de sodiu de care cu siguranta nu stiati.
1. Improspatarea respiratiei – amestecati o lingura de bicarbonat de sodiu cu o jumatate de pahar de apa, faceti putina gargara cu acest amestec, apoi scuipati si clatiti-va gura.
2. Spalarea si curatarea dintilor – bicarbonatul de sodiu poate inlocui pasta de dinti. Nu trebuie decat sa inmuiati periuta de dinti in praful de bicarbonat de sodiu si apoi sa va spalati pe dinti.
3. Exfoliant – amestecati 3 linguri de bicarbonat de sodiu cu putina apa si apoi aplicati prin miscari circulare si usoare pe fata.
4. Curatarea periilor de par – adaugati putin bicarbonat de sodiu si apa intr-un recipient si apoi spalati periile de par cu aceasta combinatie.
5. Curatarea baii – imprastiati putin praf de bicarbonat de sodiu, lasati putin timp sa actioneze si apoi clatiti cu apa calda. Veti fi uimiti sa constatati ca mizeria este indepartata imediat, iar baia dumneavoastra va ramane curata si stralucitoare.
6. Calmeaza durerea si va relaxeaza picioarele – adaugati 3 linguri de bicarbonat de sodiu intr-un lighean cu apa calda si inmuiati-va picioarele. Va veti relaxa indata, iar daca aveti picioarele crapate, veti uita de aceasta problema.
7. Poate fi folosit in loc de sampon – unele persoane folosesc bicarbonatul de sodiu pe post de sampon. Amestecati praful de bicarbonat de sodiu cu otet de mere, aplicati-l pe par si apoi clatiti. Parul dumneavoastra va fi mai curat si vizibil mai matasos si mai stralucitor.
8. Vindeca muscaturile de insecte – pregatiti o pasta din bicarbonat de sodiu si putina apa si aplicati pe zona afectata.
9. Curatarea podelei – dizolvati jumatate de plic de bicarbonat de sodiu in apa, inmuiati mopul in aceasta solutie, spalati podeaua cu mopul si veti vedea ca va fi curata ca o oglinda.
10. Curatarea petelor de grasime – adaugati o lingura de bicarbonat de sodiu intr-un recipient mic si amestecati cu apa. Spalati vasele murdare cu aceasta solutie si grasimea si murdaria de pe vase vor disparea instantaneu.
11. Improspatarea aerului – spre deosebire de deodorantele de camera din comert care sunt foarte toxice si ne pot afecta plamanii, bicarbonatul de sodiu este un remediu naturist incredibil, fara efecte secundare. Adaugati putin bicarbonat de sodiu intr-un bol si apoi presarati cateva picaturi de uleiuri esentiale cu ce parfum doriti si lasati sa se imprastie in aer.
12. Curatarea cuptorului cu microunde – cu un servetel sau o carpa, inmuiati intr-o solutie de bicarbonat de sodiu si apa si stergeti usor cuptorul.
13. Lustruirea argintariei – cu o carpa inmuiata in bicarbonat de sodiu si apa stergeti cu grija argintaria dumneavoastra. Veti fi incantata de stralucirea acesteia de dupa curatare.
14. Curatarea cuptorului – presarati bicarbonat de sodiu in cuptor si apoi stropiti cu apa, Lasati sa actioneze peste noapte. Rezultatul de dimineata va va uimi cu siguranta.
15. Spalarea hainelor – daca adaugati putin bicarbonat de sodiu in masina de spalat, hainele dumneavoastrara vor deveni mai proaspete si mai curate.
16. Improspatarea frigiderului – nu trebuie decat sa introduceti o cutie desfacuta de bicarbonat de sodiu in frigider si gata cu mirosul neplacut.
17. Desfundarea chiuvetei – presarati putin bicarbonat de sodiu, turnati apoi un capacel de otet de mere si veti scapa de dopul din chiuveta.
18. Curatarea mochetei – presarati bicarbonat de sodiu pe mocheta, apoi stropiti cu apa. Lasati sa actioneze peste noapte. Dimineata aspirati mocheta si aceasta va ramane curata si frumos mirositoare.
19. Fa-ti propriul deodorant – nu trebuie decat sa aplicati putin praf de bicarbonat de sodiu in zona axilei si scapati de transpiratie si mirosul neplacut.
20. Indepartarea furnicilor – oriunde simtiti ca exista pericolul unei invazii de furnici, imprastiati putina sare si bicarbonat de sodiu si veti scapa de nedorita invazie.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005176 (s)