News Flash:

INCREDIBIL! Si-a supus fiica minora la perversiuni sexuale. Monstrul a fost arestat

4 Septembrie 2015
1473 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
Un barbat dintr-o localitate aradeana a fost arestat preventiv pe o perioada de 30 de zile, printr-o hotarare a Judecatoriei Ineu, pentru ca si-a supus fiica in varsta de 17 ani la perversiuni sexuale, sub amenintarea cutitului, informeaza un comunicat de presa transmis joi de procurorul Aurelian Dan Ursu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. 
Potrivit sursei citate, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu au solicitat Judecatoriei Ineu arestarea preventiva a barbatului, sub aspectul savarsirii infractiunii de viol. 
'Din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale a rezultat faptul ca in noaptea de 31.08/01.09.2015, inculpatul Giorgica Strat, din localitatea Moroda, judetul Arad, prin amenintare cu un cutit, a tras-o de mana pe fiica sa minora M.G.S., in varsta de 17 ani, in gradina casei din localitatea amintita unde, prin constrangerea acesteia prin acte de violenta a intretinut cu ea un act sexual oral', se mentioneaza in comunicatul citat. 
In urma violentelor exercitate asupra persoanei vatamate, aceasta a suferit leziuni care necesita pentru vindecare un numar de 4-5 zile de ingrijiri medicale. 
Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale a inculpatului. AGERPRES

judecatoriei ineu tribunalul arad viol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006805 (s)