News Flash:

INCREDIBIL! Retineri soc in interiorul Aeroportului Iasi! Doi DJ care au mixat la Afterhills, prinsi cu droguri de mare risc - LIVE VIDEO

1 Iunie 2018
927 Vizualizari | 0 Comentarii
afterhills droguri 2

UPDATE: Se pare ca cei doi tineri sunt DJ si au mixat la Afterhills. Acestia detineau 10 grame de cannabis si posibil alte droguri de mare risc. Stupefiantele au fost trimise la laborator pentru analiza.

UPDATE: In urma scanarii bagajelor celor doi tineri s-a descoperit ca acestia aveau asupra lor mai multe pastile albe, posibil ecstasy, si o substanta vegetala verde oliv, posibil cannabis.

Politistii de la transporturi care lucreaza in cadrul Aeroportului Iasiau retinut in urma cu cateva momente doi tineri veniti din Olandala Iasi sa se distreze la Afterhills.

Ei au stat toata noaptea la festival, loc in care s-au drogat si au consumat alcool, pana au ajuns intr-o stare care a dat nastere unor suspiciuni din partea angajatilor Aeroportului. Mai exact, acestia au ajuns la Aeroport pentru a pleca catre Bucuresti si ulterior spre Olanda. 

La poarta de filtru, angajatii Aeroportului au observat reactiile bizare ale celor doi olandezi si le-au facut un control mai amanuntit, ocazie cu care au gasit droguriasupra lor. 

La acest moment nu se cunoaste cantitatea de stupefiante gasita, politistii de la Aeroport dispunand doar retinerea lor intr-un birou, in asteptarea procurorilor care urmeaza sa-i audieze. 

Politistii de frontiera i-au intrebat pe cei doi care este scopul vizitei in Iasi, iar acestia au sustinut ca au venit sa petreaca la Afterhills. Nu au povestit daca drogurile le-au cumparat de la festival sau au mers acolo ca sa vanda altor tineri veniti la distractie. Cei doi nu vorbesc limba romana si asteapta venirea unui translator, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Aeroportului Iasi. 

De asemenea, reprezentantii aerogarii iesene sustin ca in perioada festivalului va fi acordata o atentie sporita in ceea ce priveste depistarea tinerilor care au asupra lor substante interzise. Este unul dintre primele cazuri in care tinerii consumatori de droguri au indraznit sa incerce vigilenta politistilor de la punctul de control. Cel mai probabil, acestia erau prea "sparti" ca sa isi mai dea seama ca vor fi prinsi cu usurinta. 

Reamintim ca, in urma cu doua zile, Tribunalul Iasi l-a arestat pe Alexandru Dan Mandachi, unul dintre dealerii importanti ai festivalului.

Mai multe detalii pe bzi.ro


afterhills droguri olandala politistii frontiera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004548 (s)