News Flash:

INCREDIBIL! O strada din Timisoara, plina de gropi, are propria pagina de Facebook - FOTO

24 Februarie 2016
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
strada gropi
O strada plina de gropi din Timisoara are propria pagina pe Facebook, aceasta fiind creata de locuitorii din zona pentru a atrage atentia celor din primarie asupra problemelor lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Locuitorii strazii lungi de aproximativ 3,5 kilometri au creat, pe Facebook, o pagina intitulata "Reabilitati str. Ioan Slavici din cartierul Freidorf –Timisoara". In aceasta maniera, oamenii vor sa le atraga atentia autoritatilor locale asupra faptului ca artera este plina de gropi.
"Denivelari, reparatii de mantuiala, lipsa refugiilor pentru statiile de autobuz generand coloane de masini, gropi noi care apar de la o saptamana la alta. Lipsesc informatii publice cu privire la existenta unui proiect de reabilitare pentru zona. Zonele de pe marginea carosabilului arata mai rau ca in Africa cu masini parcate haotic, liniile de tramvai taiate sau ingropate. A scapat ceva?", au scris initiatorii paginii pe Facebook.
Strada a fost inclusa, in urma cu aproape sase ani, intr-un proiect european ce prevedea reparatia acesteia si reabilitarea liniei de tramvai, valoarea estimata fiind de 88,8 milioane de lei. Proiectul nu a mai fost insa continuat.
"Am tot intrebat la primarie si mi s-a spus ca este un proiect de reabilitare cu tot cu linia de tramvai, dar nu este prioritar. Se tot plombeaza strada, dar nu se aude nimic de vreo reparatie capitala. Tot apar gropi noi", a declarat, pentru MEDIAFAX, unul din initiatorii paginii de Facebook.
Oficialii Primariei Timisoara au declarat ca reabilitarea strazii respective este o prioritate, insa in bugetul din acest an nu au fost prevazute fonduri pentru acest proiect.
 Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005220 (s)