News Flash:

INCREDIBIL! Ministrul Gabriel Oprea trebuie sa-si dea demisia!

23 Octombrie 2015
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Dupa moartea politistului Bogdan Cosmin Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei, decedat marti seara dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala, in timp ce insotea coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea, tot mai multe informatii apar despre incident. Coloana s-a constituit in jurul orei 18:40, pentru a-l duce pe vicepremier spre casa. Trei autospeciale faceau parte din coloana. Motocicleta condusa de Bogdan Cosmin Gigina, masina lui Gabriel Oprea si un VolksWagen Passat pe postul de inchizator de coloana. In ultima masina se afla si seful de dispozitiv, subcomisarul Gatan. In fiecare intersectie pe unde trecea coloana erau posturi fixe de dirijare. 

In momentul impactului, motocicleta condusa de Bogdan Gigina avea peste 100 km/h. Ploua abundent. Casca politistului era de tip flip-up, sistem care poate rabata partea din fata de la barbie si pana la frunte. Daca ar fi stat inchisa ii obtura toata vizibilitatea. Deschisa facea ca toata apa sa-i intre direct in ochi. Il lasa, cat de cat, sa vada insa scadea exponential protectia frontala in caz de accident. Testele de impact arata ca mai bine de 65% din impacturi se produc in zona barbiei, fiind cea mai expusa in caz de accident. Bogdan Gigina trebuia sa se grabeasca sa-l duca pe ministru acasa, nu trebuia sa se gandeasca la studiile privind accidentele.

In momentul in care Gigina a pierdut controlul motocicletei si a intrat in gardurile care delimitau lucrarile se afla la aproximativ 300 de metri de masina lui Gabriel Oprea. Autospeciala Ministerului Afacerilor Interne, condusa de soferul lui Oprea, a oprit in apropiere de accident. Soferul a deschis usa si a dat sa coboare ca sa-i dea colegului sau primul ajutor. Dupa cateva secunde a revenit cu mainile pe volan si a demarat mai departe in tromba. Scena a fost descrisa de mai multi politisti in discutii separate. La locul accidentului a ramas ofiterul Gatan. Masina lui Oprea si-a continuat singura traseul, cu sirene si girofar. Politistii spun ca este posibil ca soferul sa fi vrut sa-si ajute colegul, insa vicepremierul s-ar fi opus pentru a musamaliza accidentul. 

"Mereu ne alearga. Oprea e si singurul dintre toti care merge cu peste 100km in oras. Stii ce cred? Ca daca eram eu la deschidere, eu muream, nu Bogdan. Am prins mai multi ministri. Dar pe Oprea il ducem de la tuns, la masa, la intalnirile cu colegii de partid, peste tot", a marturisit un politist, arata nasultv.

brigada rutiera decedat motocicleta groapa stirbei voda gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006077 (s)